Ελλάδα

Τροχαίο Χανιά: Δυστύχημα στο Πλατάνι ανήμερα της Πρωτομαγιάς – Δύο νεκροί

Τροχαίο Χανιά: Δυστύχημα στο Πλατάνι ανήμερα της Πρωτομαγιάς – Δύο νεκροί
Τροχαίο Χανιά: Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα την Πρωτομαγιά.

Τροχαίο Χανιά: Με αίμα βάφτηκε η Πρωτομαγιά στο Πλατάνι Χανίων καθώς δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Όπως αναφέρει το neakriti.gr το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον παλαιό κόμβο της Σούδας και συγκεκριμένα στο Πλατάνι λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς. Το δυστύχημα βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους τόσο του 21χρονου όσο και του 57χρονου, ενώ η αγωνία «χτυπά» κόκκινο για τη γυναίκα του δεύτερου που βρισκόταν επίσης στη μία εκ των δύο μηχανών και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Τροχαίο Χανιά: Τα μηνύματα που ραγίζουν καρδιές

Φίλοι του 21χρονου, που είναι ο ένας από τα δύο θύματα του τραγικού δυστυχήματος στο Πλατάνι, έχουν κατακλύσει με μηνύματα τον «τοίχο» του στο Facebook. Μηνύματα που «ραγίζουν» καρδιές, μαρτυρούν το θρήνο για τους δικούς του ανθρώπους. Μερικά μηνύματα αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Αδερφέ. Να μας προσέχεις από κει ψηλά. Χάρηκα που σε γνώρισα. Δεν ξέρω τι υπάρχει μετά από δω… Αλλά αν υπάρχει, ελπίζω να συναντηθούμε…».

Τροχαίο Χανιά: Το χρονικό της τραγωδίας

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον παλαιό κόμβο της Σούδας και συγκεκριμένα στην περιοχή Πλατάνι, λίγο πριν τα Χανιά, μετά την εμπλοκή δύο μηχανών και ενός αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα ο 57χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα και να εκπνεύσει ακαριαία ενώ ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τελικά εξέπνευσε. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα πυροσβεστικό όχημα, καθώς και η Τροχαία, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, αλλά και να προβεί σε ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς στο σημείο είχε επικρατήσει κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Τροχαίο Χανιά: Εγκλωβίστηκε τραυματίας σε ατύχημα

Λίγες ώρες αργότερα, ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στα Χανιά. Στις 21.30 το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Βαμβακόπουλου, στην Κρήτη, όταν ο νεαρός οδηγός ενός οχήματος που κινείτο στη λεωφόρο Καζαντζάκη, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε τοίχο. Λόγω της πρόσκρουσης ο τραυματίας εγκλωβίστηκε στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων για την ανάσυρσή του από το αυτοκίνητο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων. Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments