Lifestyle

Μπογδάνος: Τι είπε για την επίθεση στα Εξάρχεια και το δεύτερο γάμο του (vids)

Μπογδάνος: Τι είπε για την επίθεση στα Εξάρχεια και το δεύτερο γάμο του (vids)
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα». Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην άγρια επίθεση που δέχθηκε τον Μάιο του 2012 στα Εξάρχεια, αλλά και για τον επικείμενο γάμο του.

Στη συνέντευξή του, αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τη μέλλουσα σύζυγο του Ελένη Καρβέλα, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα  εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη τον τρόπο που έκανε πρόταση γάμου ζητώντας το χέρι της συντρόφου του από τον πατέρα της, ενώ μοιράστηκε με την παρουσιάστρια λεπτομέρειες για τον επερχόμενο γάμο του στο κυκλαδίτικο νησί αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει σύντομα ένα παιδί.

«Ντύθηκα γαμπρός, πήρα λουλούδια, μονόπετρο και ζήτησα το χέρι της από τον πατέρα της και τη μητέρα της», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε και για την επίθεση που είχε δεχτεί στα Εξάρχεια.

«Αν δεις το πρόσωπό μου, η μία πλευρά είναι λίγο πιο διογκωμένη. Είναι ένα “παράσημο” που μου έχει μείνει από εκείνο το βράδυ. Μια ελαφρά δυσμορφία που μου την άφησαν. Από το φρύδι μου λείπει ένα μέρος. Το χείλος μου, αν το παρατηρήσεις, είναι κομμένο. Όλα αυτά σου μένουν σωματικά. Αλλά αυτά είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που σου μένει ψυχικά. Μου πήρε πολλά χρόνια να ξεπεράσω πραγματικά το συγκεκριμένο περιστατικό. Και όταν λέω να το ξεπεράσω πραγματικά, εννοώ να ξαναγίνω ο άνθρωπος που ήμουν πριν από αυτό», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μιλώντας μάλιστα, για τη στιγμή του ξυλοδαρμού του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πρόσθεσε: «Με σήκωσαν, με πέταξαν στο έδαφος και μου είπαν “Εσύ δεν είσαι η σερβιέτα του ΣΚΑΪ;”» συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments