Lifestyle

Πασχάλης Τερζής: Η απίστευτη φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του, Γιάννα

Πασχάλης Τερζής: Η απίστευτη φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του, Γιάννα
Ο Πασχάλης Τερζής απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Μία φωτογραφία με την κόρη του, Γιάννα, ήταν αρκετή για να σκορπίσει χαμόγελα στο Instagram.

Ο Πασχάλης Τερζής είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες καλλιτέχνες, ο οποίος ωστόσο τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δημοσιευτεί σενάρια για την υγεία του, όμως ο ίδιος έχει αποσυρθεί και έχει επιλέξει να ζήσε μία πιο ήρεμη ζωή στη βόρεια Ελλάδα. Μία φωτογραφία του όμως στο Instagram ήταν αρκετή για να σκορπίσει χαμόγελα.

Η κόρη του, Γιάννα Τερζή, ανέβασε μία φωτογραφία από τις πασχαλινές της διακοπές, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον πατέρα της. «Ήταν το πρώτο μου Πάσχα χωρίς κρέας, αλλά τον ψήστη τον καλό τον λερωμένο θα τον τιμήσω», έγραψε χαρακτηριστικά. Ο Πασχάλης Τερζής είναι χαρούμενος έχοντας αγκαλιά την κόρη του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ήταν το πρώτο μου Πάσχα χωρίς κρέας, αλλά τον ψήστη τον καλό το λερωμένο θα τον τιμήσω! 🌼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi) στις

Πασχάλης Τερζής: Σύντομο βιογραφικό

Ο Πασχάλης Τερζής (24 Φεβρουαρίου 1949) είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής. Ο Πασχάλης Τερζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στη Ρόδο και εκεί πραγματοποίησε τα πρώτα καλλιτεχνικά του βήματα. Έπειτα από μερικά χρόνια αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα και άρχισε να τραγουδά σε δημοφιλή κέντρα μουσικής ως συνοδευτικός τραγουδιστής με διάσημους Έλληνες τραγουδιστές της δεκαετίας του ’60.

Από τη δεκαετία του ’80 και μετά ξεκίνησε να ηχογραφεί δικούς του δίσκους. Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 1982, με τίτλο «Λέω». Σήμερα ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και αρκετοί δίσκοι του παραμένουν ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments