Μedia

Survivor spoiler: Μάχη σώμα με σώμα για τις προμήθειες

Survivor spoiler: Μάχη σώμα με σώμα για τις προμήθειες
Survivor spoiler: Οι εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης είναι συνταρακτικές. Απόψε οι δύο ομάδες μάχονται για τις προμήθειες.

Survivor spoiler: Οι δύο ομάδες πρέπει να ξεπεράσουν τις εσωτερικές διαμάχες, για να καταφέρουν να επικρατήσουν στον αγώνα προμηθειών. Το Survivor φτάνει στο τέλος του και οι παίκτες του reality επιβίωσης δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι. Ο στίβος μάχης στο αποψινό αγώνισμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και οι δύο ομάδες θα βάλουν τα δυνατά τους για να φτάσουν στη νίκη! Τα εμπόδια είναι πολλά, η επαφή με το νερό δεν λείπει ενώ και ο στόχος είναι ιδιαίτερα δύσκολος!

Ωστόσο, οι μέρες στην παραλία δεν περνάνε εύκολα με τις εντάσεις να μην λείπουν. Αρχικά, η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε μετά την αποχώρηση της Ελπίδας και ανέφερε ότι της λείπει η συμπαίκτριά της, αφού  οι δυο τους είχαν έρθει κοντά μετά την ένωση των δύο ομάδων. Εκείνη που στενοχωρήθηκε περισσότερο από όλους όμως ήταν η Ρία. Το έδειξε άλλωστε και το βράδυ στο συμβούλιο του Νησιού.

Οι παίκτες του reality επιβίωσης κάνουν πολλά πηγαδάκια και ο Κυριάκος, η Ρία και ο Νίκος συζητούν για το μέλλον του Ατακάν. Ο Σαμπριέ έδειξε να έχει πρόβλημα και… θέματα με τους συμπαίκτες της, ειδικά σε ότι αφορά τη στρατηγική και τον τρόπο που αγωνίζεται η άσπρη ομάδα στα παιχνίδια.

Survivor spoiler: Πολλά παράπονα για τον Ατακάν

Η μαύρη ομάδα φαίνεται ότι έχει πάρα πολλά παράπονα από τον Ατακάν. Οι παίκτες της Μαύρης ομάδας – ακόμη και η Κατερίνα Δαλάκα – θα νευριάσουν πολύ με τον Τούρκο παίκτη και την ανώριμη συμπεριφορά του, ενώ ακούμε τον Σπύρο να τον λέει μπέμπη. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε και το quiz γνώσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments