Αθλητισμός

Βασίλης Σπανούλης: Ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει για πάντα

Βασίλης Σπανούλης: Ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει για πάντα
Ο Βασίλης Σπανούλης θα κάτσει και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχασε μεγάλος μέρος της σεζόν, αφού ο σοβαρός τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να βρίσκεται στα κρίσιμα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα. Το συμβόλαιο του V-Span με τους “ερυθρόλευκους” ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, ωστόσο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θέλουν να τον κρατήσουν στο λιμάνι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα το “Φως”, ο Σπανούλης είναι απόλυτη προτεραιότητα στα πλάνα της διοίκησης του Ολυμπιακού για ανανέωση. Επιθυμία του Ολυμπιακού είναι να κλείσει ο 36χρονος παίκτης την καριέρα του στον σύλλογο με τον οποίο έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκές κούπες.

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, λοιπόν, θα ξεκινήσει από τον Σπανούλη, όπως συμβαίνει κάθε φορά που ένα συμβόλαιό του οδεύει προς το φινάλε του. Εκφράζεται, δε, αισιοδοξία από πλευράς Ολυμπιακού πως δε θα προκύψει το παραμικρό πρόβλημα και πως ο Σπανούλης θα δεχτεί να ηγηθεί και πάλι της ομάδας του Μπλατ, έστω και με πιο περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Πάντως δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως παρά τα 36 του χρόνια, ο Σπανούλης παραμένει ένας περιζήτητος γκαρντ ανά την Ευρώπη. Η Μπαρτσελόνα δεν τον βγάζει από τη λίστα της, ενώ υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα και οι οποίοι δε θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον Σπανούλη έστω και για μία χρονιά.

Οι Φίνιξ Σανς “τσεκάρουν” τον Ντέιβιντ Μπλατ

Οι Φίνιξ Σανς έχουν πάρει απόφαση να αλλάξουν προπονητή. Στις επιλογές τους φέρεται να είναι και ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος θεωρείται ικανός να φέρει επιτυχίες, όπως οι δεκάδες που βρίσκονται στο παλμαρέ του σε όλα τα επίπεδα, είτε με συλλόγους της Ευρώπης, είτε με εθνικές ομάδες. Βέβαια επικρατέστερος υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Σανς τις τελευταίες ώρες είναι Μόντι Ουίλιαμς. O ασίσταντ των Σίξερς θεωρείται ένα από τα πιο καυτά ονόματα προπονητή αυτό το καλοκαίρι. Διότι στο κυνήγι του είναι ήδη και οι Λέικερς του ΛεΜπρον. Και με τους Λέικερς ανταγωνισμό σε τέτοιες ιστορίες δύσκολα βγαίνεις νικητής.

Αν τελικά ο Μόντι Γουίλιαμς καταλήξει στους Λέικερς, τότε οι Φοίνιξ Σανς θα στραφούν στον Ντείβιντ Μπλατ. Ο κόουτς του Ολυμπιακού, είναι σεβάσμιος στην Αμερική. Δεν έχει το όνομα του Ρικ Πιτίνο αλλά θεωρείται σίγουρα μια σπουδαία λύση. Το Φοίνιξ πέρα του 20άχρονο Άιτον, έχει τον «δολοφόνο» Ντένις Μπούκερ: Έναν από τους καλύτερους σούτινγκ γκαρτ της λίγκας. Μόλις 23 ετών. Έχει τον Μπέντερ στα 22 του, τον συνομήλικο του Τζος Τζάκσον, τον Μπρίτζες που είναι επίσης… συμμαθητής τους. Και θα έχει και φέτος ένα από τα υψηλότερα draft (το 3 με βάση τις πιθανότητες). Χρειάζεται ένας έμπειρος προπονητής να συνθέσει αυτό το παζλ. Να δώσει αρχές. Να δώσει ταυτότητα. Το Φοίνιξ έχει ανάγκη από έναν «δάσκαλο». Και όπως φαίνεται ο Μπλατ ταιριάζει στις προδιαγραφές αναζήτησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments