Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έφυγε για Πορτογαλία ο Ποντένσε

Ολυμπιακός: Έφυγε για Πορτογαλία ο Ποντένσε
Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς έχει ταξιδέψει στην πατρίδα του.

Χωρίς τον Ντανιέλ Ποντένσε συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ του πρωταθλήματος της Super League. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς έχει ταξιδέψει στην πατρίδα του. Έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και πρόκειται να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστική στο ματς που θα γίνει στη Λάρισα, κάτι που σημαίνει ότι δεν τον υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως αναφέρει το sportime.gr, ο παίκτης ζήτησε άδεια και ο Ολυμπιακός δεν του το αρνήθηκε, προκειμένου να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για προσωπικούς του λόγους, από τη στιγμή κιόλας που δεν υπάρχει συνέχεια στις υποχρεώσεις της ομάδας μετά την ΑΕΛ. Στη Λάρισα ο Ολυμπιακός πρόκειται να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για φέτος και μετά οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι για διακοπές.

Με τον Ποντένσε να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στη Λάρισα και για αυτό ζήτησε άδεια για να διευθετήσει προσωπικά του ζητήματα στην Πορτογαλία, με τους «ερυθρόλευκους» να μην του το αρνούνται.

Θαυμαστής του Τσιτσιπά ο Ποντένσε

Τη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Πορτογάλο Ζοάο Ντομίνγκες για τα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Εστορίλ παρακολούθησε ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο βραχύσωμος άσος του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Παρασκευής κάθισε αναπαυτικά στην πολυθρόνα του και είδε τον Έλληνα τενίστα να κερδίζει τον συμπατριώτη του και να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά, που διεξάγεται στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ανέβασε στα social media τη σχετική φωτογραφία, ενημερώνοντας τους followers του στο Instagram ότι παρακολουθεί τον μεγάλο αγώνα του Τσιτσιπά με τον Ζοάο Ντομίνγκες. Για την ιστορία, ο «Τσιτσιφάστ» επικράτησε με 2-0 σετ και συνέχισε την πορεία του για την κατάκτηση του τίτλου, όντας το μεγάλο φαβορί για να πάρει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Δείτε την ανάρτηση του Ποντένσε:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments