Ελλάδα

Θήβα: Απολογείται σήμερα ο 54χρονος

Θήβα: Απολογείται σήμερα ο 54χρονος
Σήμερα θα απολογηθεί ο 54χρονος που τραυμάτισε σοβαρά με "αδέσποτη σφαίρα" το 8χρονο κοριτσάκι στη Θήβα την Κυριακή του Πάσχα.

Σήμερα αναμένεται να περάσει το γραφείο του ανακριτή και να απολογηθεί ο 54χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό του 8χρονου κοριτσιού στη Θήβα από αδέσποτη σφαίρα. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή του Πάσχα, με τον 54χρονο να πυροβολεί στον αέρα.

Ο ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στην Αθήνα ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα. Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη κακουργηματικού χαρακτήρα. Ο κατηγορούμενος έχει παραδεχτεί τους πυροβολισμούς, λέγοντας πως έριχνε μπαλωθιές στο χωριό Λεοντάρι. Παράλληλα, είπε ότι έστειλε το όπλο στην Αθήνα με τους συγγενείς του λόγω του φόβου του να μη βρεθεί από τις αρχές κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Ο δικηγόρος του τόνισε τις προηγούμενες μέρες πως τον 54χρονο δεν τον ενδιαφέρουν τα διαδικαστικά και πως ζητάει συγγνώμη και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει καλά το 8χρονο κορίτσι.

Η 8χρονη Αλεξία την ίδια ώρα περνάει δύσκολες ώρες από την αδέσποτη σφαίρα που δέχτηκε, παίζοντας αμέριμνη στην αυλή του σπιτιού της στο χωριό Θεσπιές στη Θήβα. Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι ακόμη η μικρή δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και δεν έχει διαφύγει ακόμη τον κίνδυνο. Η 8χρονη παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή.

Η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας, μιλώντας στο Star, δήλωσε πως ελπίζει σε ένα θαύμα και πως ακόμη παραμένει αισιόδοξη, καθώς το παιδί της παλεύει. «Εχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δε θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον ταξιάρχη για το παιδί μας», δήλωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments