Τεχνολογία

Razer: Λανσάρει τη δική της τοστιέρα

Razer: Λανσάρει τη δική της τοστιέρα
Η Rezer δεν έμεινε μόνο στην δημιουργία περιφερειακών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η Razer είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες για περιφερικά υπολογιστών. Εκατομμύρια Gamers σε όλο τον κόσμο επιλέγουν τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίες για την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Πριν από μερικά χρόνια η Razer θέλοντας να κάνει πλάκα στους χρήστες της, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας τοστιέρας.

Αρκετοί φίλοι της εταιρίας τόνιζαν ότι θα αγόραζαν το συγκεκριμένο προϊόν και έβαλαν ένα στοίχημα με τον CEO της Razer. Συγκεκριμένα, το Challenge έλεγε ότι αν αυτό το κίνημα φτάσει 1 εκατομμύριο likes στο Facebook θα το κάνει πραγματικότητα.

Gepostet von Give us the Razer Toaster am Donnerstag, 11. April 2019

Razer: Μια τοστιέρα που δεν μοιάζει με καμία

Τηρώντας την υπόσχεσή του, ο Min-Liang Tan ανακοίνωσε πως η τοστιέρα θα γίνει επίσημο προϊόν σε μερικά χρόνια. “Εντάξει, δεν πίστεψα πως θα τα κατάφερναν αλλά τα κατάφεραν. Έπρεπε να πιάσουν 1 εκατομμύριο likes, με κάθε Razer Toaster tattoo να ισοδυναμεί με 100.000 likes… και τώρα έχουμε 12 Razer Tattoos.

Λοιπόν… τι μπορώ να πω. Μόλις έκανα like στη σελίδα τους και θα δημιουργήσω την ομάδα των σχεδιαστών και των μηχανικών. Θα πάρει μερικά χρόνια, θα μοιραστώ μαζί σας την πρόοδο και θα το κάνω ζήτημα της κοινότητας. – Min-Liang Tan”.

Και ποιος ξέρει, ίσως μέχρι το προϊόν να βγει στην κυκλοφορία να δούμε και μία Chroma τοστιέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments