Πολιτική

Έλενα Κουντουρά: Παραιτείται από υπουργός Τουρισμού

Έλενα Κουντουρά: Παραιτείται από υπουργός Τουρισμού
Η Έλενα Κουντουρά αναμένεται να παραιτηθεί από υπουργός Τουρισμού εντός την ημέρας.

Η Έλενα Κουντουρά αναμένεται να παραιτηθεί εντός της ημέρας από υπουργός Τουρισμού. Σύμφωνα με το ethnos.gr, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της, επίσημα είχε συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό ότι μετά από 4,5 χρόνια, προτίθεται να παραιτηθεί από το υπουργείο, για να αφιερωθεί στον εκλογικό της αγώνα για την Ευρωβουλή.

Η υπουργός έχει ενημερώσει τον πρωθυπουργό για την πρόθεσή της να αφήσει το χαρτοφυλάκιο του Τουρισμού, με στόχο να αφιερωθεί στη μάχη των Ευρωεκλογών 2019, όπου θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κύκλοι της κυβέρνησης αναφέρουν ότι η κ. Κουντουρά είχε συζητήσει το ενδεχόμενο παραίτησης πριν το Πάσχα, ωστόσο, λόγω του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στην Κίνα, οι εξελίξεις πήραν παράταση.

Ο πρωθυπουργός άλλωστε ήθελε λίγο χρόνο για να βρει τον αντικαταστάτη της κ. Κουντουρά στο υπουργείου Τουρισμού καθώς, απαιτείται πρόσωπο κατάλληλο που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα υψηλά στάνταρ που έθεσε η Έλενα Κουντουρά τα τελευταία χρόνια στο υπουργείο Τουρισμού και να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία που χάραξε από το 2015 έως σήμερα, σπάζοντας τα κοντέρ στον τομέα του Τουρισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments