Video

MasterChef spoiler: Αυτός είναι ο λόγος για τα δάκρυα της Ασημίνας

MasterChef spoiler: Αυτός είναι ο λόγος για τα δάκρυα της Ασημίνας
MasterChef spoiler: Αυτός είναι ο λόγος για το ξέσπασμα της Ασημίνας.

MasterChef spoiler: Το χθεσινό επεισόδιο στο reality μαγειρικής είχε αρκετές εντάσεις και πολλές συγκινήσεις. Μετά την φασαριόζικη δοκιμασία είχε έρθει η ώρα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Η κόκκινη ομάδα κέρδισε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, στέλνοντας τους “μπλε” σε αγώνισμα ασυλίας.

Εκεί οι παίκτες πέρασαν ένα τεστ γευσιγνωσίας. Ο Μανώλης και η Ασημίνα βρήκα δέκα σωστές απαντήσεις και ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση. Χρειάστηκε να μπουν στη διαδικασία του ξαφνικού θανάτου για να πάρει τελικά ο Μανώλης της Ασυλία και να είναι από τώρα στους 7 καλύτερους του διαγωνισμού.

MasterChef spoiler: Τα κλάματα της Ασημίνας

Από την αρχή του επεισοδίου η Ασημίνα έδειχνε ότι δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Το λάθος της στην επιλογή των πιάτων ήταν κάτι που στοίχισε στην ομάδα της και η ίδια το γνώριζε. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις έγινε αναφορά από τους συμπαίκτες της και η Ασημίνα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Όταν έχασε τελικά την ασυλία, ξέσπασε σε κλάματα. Ο λόγος ήταν γιατί δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να τεθεί αντιμέτωπη με την Ιωάννα. Οι δυο παίκτριες έχουν έρθει κοντά και είναι δύσκολο και για τις δυο να παλέψουν για μια θέση στο παιχνίδι. Μαζί με τις δυο μαγείρισσες θα βρεθεί στην διαδικασία αποχώρησης και ο Παντελής.

“Πιο πολύ βλέπουν το έξω μου παρά το μέσα μου, ότι πιο πολύ ασχολούμαι με τα μαλλιά μου παρά με τις κατσαρόλες. Αν ήθελα να ασχοληθώ μόνο με τα μαλλιά μου θα πήγαινα σε άλλο πρότζεκτ”, ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments