Video

Survivor: Αποκάλυψη Κυριάκου για τον Χικμέτ – Τι πρότεινε ο Τούρκος στην ομάδα; (vids)

Survivor: Αποκάλυψη Κυριάκου για τον Χικμέτ – Τι πρότεινε ο Τούρκος στην ομάδα; (vids)
Survivor: Τι αποκάλυψε ο Κυριάκος Πελεκάνος για την πρόταση που έκανε ο Χικμέτ στην ομάδα.

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε στο επεισόδιο της Πέμπτης στο Survivor ο Κυριάκος Πελεκάνος. O Έλληνας παίκτης δήλωσε πως ο Χικμέτ πρότεινε την προηγούμενη εβδομάδα να χάσουν επίτηδες την ασυλία για να βγάλουν υποψήφια την Σαμπριέ. «Την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν οι ασυλίες, οι Έλληνες ήμασταν κάθετοι ότι παίζουμε για να κερδίσουμε. Ο Χικμέτ είχε εκφράσει την επιθυμία να χάσουμε την ασυλία ώστε να βγάλουμε υποψήφια την Sabriye», τόνισε ο παίκτης του Survivor .

«Εμένα με βρίσκει αντίθετο γιατί και να χάσουμε την ασυλία και να μπει η Sabriye υποψήφια δεν σημαίνει ότι θα φύγει. Το 2017, απ’ ότι μου είπαν τα παιδιά, βγήκε 12 φορές υποψήφια, άρα δεν μου λέει κανείς ότι θα φύγει. Ίσα ίσα μπορεί να χάσω έναν συμπαίκτη, ο οποίος είναι σημαντικός, όπως η Busra ή ο Okay. Αυτοί, ουσιαστικά, μένουν γιατί δεν θα βγει υποψήφιος ούτε ο Hikmet, ούτε ο Bora, ούτε η Seda», συμπλήρωσε ο Κυριάκος.

Survivor: Ποιοι παίκτες κέρδισαν τα σύμβολα

Στο παιχνίδι για τα σύμβολα, λίγο πριν το μεγάλο αγώνισμα για το έπαθλο, έπρεπε οι παίκτες με έναν μηχανισμό να ρίξουν την μπάλα στους αριθμούς που είχαν απέναντι τους. Όποιος παίκτης συγκεντρώσει τα περισσότερα σύμβολα θα εξασφαλίσει τη θέση του στον τελικό του παιχνιδιού. Το βράδυ της Πέμπτης εκείνοι που κέρδισαν τα πρώτα σύμβολα ήταν ο Παναγιώτης και η Αφροδίτη, οι οποίοι πήραν ένα μικρό προβάδισμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments