Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Νυχτερινές αισθηματικές προβλέψεις (3/5/19)

Ζώδια σήμερα: Νυχτερινές αισθηματικές προβλέψεις (3/5/19)
Ζώδια σήμερα: Νυχτερινές αισθηματικές προβλέψεις για όλους. Αναλυτικές προβλέψεις για την Παρασκευή (3/5/19).

Ζώδια σήμερα: Νυχτερινές αισθηματικές προβλέψεις (3/5/19). Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Προβλέψεις Κριός: Οι ώρες είναι γεμάτες, από ερωτική ένταση και αυτό είναι κάτι που τώρα θα σας φέρει και πιο κοντά στον άνθρωπο σας, που ζητάει να σας κάνει κάποιες αποκαλύψεις. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Προβλέψεις Ταύρος: Δεν μπορείτε να δείτε πιο καθαρά όλους αυτούς που σας φλερτάρουν, καθώς το μυαλό και η καρδιά σας, έχουν μείνει ακόμη στο παρελθόν και αποζητούν επανασύνδεση. Ευκαιρίες στην αγάπη : **.

Προβλέψεις Δίδυμοι: Είστε οι καλύτεροι αυτήν την εποχή, και με έναν κυβερνήτη να σας δίνει ότι πρακτικά χρειάζεστε, για να ισορροπήσετε στα οικονομικά και τα αισθηματικά σας ζητήματα. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Προβλέψεις Καρκίνος: Υπάρχουν ζητήματα, που έχει στο παρόν του ο σύντροφος σας…και πρέπει να τα λύσει, αν τελικά θέλει να σας έχει στο 100% και μόνιμα Ευκαιρίες στην αγάπη : **. Προβλέψεις Λέων: Δεν σας νοιάζει αν ο πρώην σας, έχει ξανα-φτιάξει την ζωή του! Τώρα είστε και εσείς σε μια φάση, που μπορείτε να ερωτευτείτε και μάλιστα αυτό να οδηγήσει σε δεσμεύσεις. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***.  Προβλέψεις Παρθένος: Έχετε πάρει μια υπόσχεση, από το ταίρι σας και τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε να την κάνει πραγματικότητα. Σίγουρα μέσα στον Μάιο οι εκπλήξεις, θα είναι πολλές. Ευκαιρίες στην αγάπη : *.

Ζώδια σήμερα: Αισθηματικές προβλέψεις για όλους

Προβλέψεις Ζυγός: Είστε μόνοι και αυτό είναι συνειδητό. Θέλετε να δώσετε χρόνο και χώρο παραπάνω στην εργασία σας αλλά και στην οικογένεια σας, που σας έχουν ανάγκη. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Προβλέψεις Σκορπιός: Δεν είστε σίγουροι, ότι θέλετε άμεσα να δώσετε ευκαιρίες σε κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία. Υπάρχουν και από τις δύο πλευρές, πολλά προβλήματα. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Προβλέψεις Τοξότης: Είναι οι εποχές που τώρα σας δίνουν τις πρακτικές ευκαιρίες, για να φύγετε από καταστάσεις και ερωτικές ιστορίες, που δεν έχουν κάτι ποιοτικό να σας προσφέρουν. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***.

Προβλέψεις Αιγόκερως: Θέλετε να απομακρυνθείτε, από άτομα, που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Αυτό θα φέρει και την ζωή σας πάλι σε μια αρμονία και ισορροπία. Ευκαιρίες στην αγάπη : *. Προβλέψεις Υδροχόος: Όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει μαζί με τον άνθρωπο σας, θα γίνουν. Ειδικά τώρα που και τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλύτερα και ανοδικά. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Προβλέψεις Ιχθείς: Πολλές οι δραστηριότητες σας, που δείχνουν να σας κλέβουν όλον τον ελεύθερο χρόνο. Τώρα αυτό έχει γίνει και μόνιμο πρόβλημα για την σχέση σας. Ευκαιρίες στην αγάπη : **.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments