Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η περίπτωση Βινίσιους και οι υπόλοιποι

Ολυμπιακός: Η περίπτωση Βινίσιους και οι υπόλοιποι
O Ολυμπιακός θέλει τον Βινίσιους αλλά δε μένει μόνο σε αυτόν.

Καθημερινές είναι πλέον οι αναφορές στην Ιταλία και την Γαλλία για τον Κάρλος Βινίσιους, τον οποίο έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός. Ο 24χρονος επιθετικός έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά από τους Πειραιώτες. Ανήκει στη Νάπολι και έχει δοθεί δανεικός στη Μονακό.

Το σκάουτινγκ που έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι» έχει πολλά θετικά. Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να είναι ενημερωμένος και να είναι θετικός. Ο Κάρλος Βινίσιους φέρεται να έχει βρει πολλούς θαυμαστές στον Ολυμπιακό. Πάντως δεν είναι και ο μοναδικός με τον οποίο ασχολούνται οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας ασχοληθεί και με περιπτώσεις πιο έμπειρων επιθετικών.

Είναι μία περίπτωση για την οποία ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός και εξετάζει σοβαρά για το καλοκαίρι. Διότι είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος ταιριάζει στο στιλ που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει ο επιθετικός και για αυτό είναι αρκετοί που θα τον ήθελαν στην ομάδα του Πειραιά και να τον δουν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν πρόκειται να βιαστεί για να αποκτήσει επιθετικό. Είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να βρουν την καλύτερη λύση. Κι αυτό διότι τη φετινή σεζόν υπήρξαν προβλήματα με την εκτελεστική δεινότητα της ομάδας. Θέλουν έναν φορ που θα είναι αξιόπιστος στο σκοράρισμα και θα τελειώνει με ευκολία τις φάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments