Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τελειώνει άμεσα του Σα

Ολυμπιακός: Τελειώνει άμεσα του Σα
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να γνωρίζει άμεσα αν θα συνεχίσει με το Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια του.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα του βασικού γκολκίπερ. Ο Ζοσέ Σα πήρε τα γάντια του βασικού στα μισά της σεζόν και άφησε ευχαριστημένους τους ανθρώπους της ομάδας. Ο Πορτογάλος είναι δανεικός από την Πόρτο και η παραμονή του δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τους Πειραιώτες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση του συλλόγου ότι επιθυμεί την παραμονή του συμπατριώτη του. Ωστόσο η περίπτωση του είναι περίπλοκη καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της Ρεάλ Μπέτις. Παράλληλα το πρόβλημα υγείας του Ίκερ Κασίγιας μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του Σα.

Ο Ισπανός γκολκίπερ αναμένεται να κρεμάσει τα γάντια του μετά το πρόβλημα που προέκυψε με την καρδιά του. Αυτό σημαίνει ότι η Πόρτο θα ψάξει για βασικό γκολκίπερ και ο Σα θα μπορούσε να αποτελέσει μαι αξιόπιστη λύση για τους “δράκους”.

Ολυμπιακός: Μαθαίνει τα μαντάτα για Σα

Από την πλευρά του ο Σα είναι χαρούμενος στη χώρα μας και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα σεζόν στον Πειραιά. Ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί και η χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι. Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΦΩΣ” το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι το κλίμα είναι θετικό και όπως όλα δείχνουν ο Σα θα αποτελέσει τον βασικό γκολκίπερ των “ερυθρόλευκων” και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν και άλλες περιπτώσεις προκειμένου να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Tόσο ο Ρομπέρτο όσο και ο Μαραφόνα βρίσκονται στην αναμονή, ώστε κάποιος από τους δύο να αποκτηθεί ως πρώτος τερματοφύλακας, αν δεν προχωρήσει του Σα, με τον Ολυμπιακό να μην αφήνει πίσω τις υποθέσεις τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments