Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Νεαρούς και ποιοτικούς παίκτες θέλει ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Νεαρούς και ποιοτικούς παίκτες θέλει ο Δώνης
Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών που θα είναι νεαροί σε ηλικία και θα μπορέσουν να προσφέρουν ποιοτικές λύσεις.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε μια από τις δυσκολότερες χρονιές της ιστορίας του. Τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα τον ανάγκασαν να στηριχτεί σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Γιώργος Δώνης κατάφερε να κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα με τα υλικά που είχε στα χέρια του. Για μεγάλο διάστημα οι “πράσινοι” ήταν ανταγωνιστικοί.

Είναι λογικό ότι μια ομάδα χωρίς εμπειρία θα είχε και αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοση της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει η ομάδα σε χαμηλότερα στρώματα της βαθμολογίας. Η σεζόν ολοκληρώνεται σύντομα και το μεγάλο ζήτημα είναι η επόμενη χρονιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα θα εξασφαλίσει τελικά την άδεια για μεταγραφές.

Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Δώνη

Ακόμα και αν ο Παναθηναϊκός εξασφαλίσει την άδεια του δεν σημαίνει ότι θα κάνει πολλές μεταγραφές. Άλλωστε τα οικονομικά δεν βοηθάνε για μεταγραφικές υπερβολές. Ο στόχος του Γιώργου Δώνη είναι να γίνουν λίγες κινήσεις που θα φέρουν και ποιότητα στην ομάδα. Παρά το γεγονός πως δεν θα υπάρχει περιορισμός στην ηλικία, ο Έλληνας τεχνικός θα προτιμήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αυτό γιατί πιστεύει στον καλό κορμό που έχει και ο στόχος του είναι να φτιάξει μια ομάδα για πολλά χρόνια. Φυσικά, δεν θα πει όχι στην απόκτηση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Το σίγουρο είναι ότι ο τεχνικός των “πράσινων” δεν θα δώσει τη συγκατάθεση του στην απόκτηση ενός παίκτη αν δεν είναι σίγουρος ότι θα προσφέρει.

Το τελευταίο που θέλει ο Δώνης είναι να φορτωθεί η ομάδα ένα συμβόλαιο για έναν παίκτη που δεν θα έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο ίδιος. Αυτό φάνηκε και στις ελάχιστες κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments