Διεθνή

Serial killer στην Κύπρο: Συνεχίζονται οι έρευνες στην κόκκινη λίμνη (vid)

Serial killer στην Κύπρο: Συνεχίζονται οι έρευνες στην κόκκινη λίμνη (vid)
Serial killer στην Κύπρο: Με τη βοήθεια του συστήματος σόναρ συνεχίζονται οι έρευνες στην κόκκινη λίμνη.

Serial killer στην Κύπρο: Με όλα τα σύγχρονα μέσα συνεχίζονται οι έρευνες στην κόκκινη λίμνη για τον εντοπισμό των σορών των θυμάτων του “Ορέστη”. Στο νησί έχει φτάσει ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας κατευθείαν από την Αμερική. Πρόκειται για το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα (sonar).

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Κυπριά Μέσα ενημέρωσης το σύστημα σόναρ εγκαταστάθηκε 8:30 το πρωί στο Ξυλιατό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην κόκκινη λίμνη και άρχισε να καταγράφει τι υπάρχει στον πυθμένα. Ο Ισπανός χειριστής του σόναρ τόνισε πως έχει κληθεί να αντιμετωπίσει αντίστοιχη κατάσταση στο παρελθόν και σκέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.

Serial killer στην Κύπρο: Χωρίς αποτέλεσμα οι χθεσινές εύρυνες

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρες ένας δύτης βούτηξε στη λίμνη που είχε εντοπιστεί ένα μεγάλο κομμάτι τσιμέντο. Οι αρχές ήλπιζαν πως θα βρουν την βαλίτσα που είχε βάλει τα θύματα του ο Serial killer. Ωστόσο τελικά οι προσπάθειες τους αποδείχτηκαν άκαρπες.

Το μεσημέρι της Παρασκευή ταυτοποιήθηκε και τυπικά το δεύτερο πτώμα που είχε βρεθεί στο Μιτσερό. Πρόκειται για την 28χρονη Αριάν Παλάνας Λοζάνο, από τις Φιλιππίνες, της οποίας τα ίχνη της χάθηκαν από τις 21 Ιουλίου 2018. Η επίσημη ταυτοποίηση της σορού έγινε με τη μέθοδο του DNA.

Αυτή η ιστορία δεν έχει προηγούμενο για τα δεδομένα της Κύπρου. Η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη, ενώ η Κυβέρνηση πήρε την απόφαση αλλάξει τον αρχηγό της αστυνομίας. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε παραιτηθεί παραιτηθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments