Μedia

Το σόι σου: Τηλεοπτική… βόμβα – Τέλος η αγαπημένη σειρά

Το σόι σου: Τηλεοπτική… βόμβα – Τέλος η αγαπημένη σειρά
Τίτλοι τέλους μπαίνουν στην αγαπημένη σειρά του Alpha, "Το σόι σου".

Βόμβα μεγατόνων έπεσε στον ALPHA μετά την ανακοίνωση στους συντελεστές μίας εκ των πλέον δημοφιλών σειρών του πως δεν θα συνεχίσουν για ακόμα μία σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece, πρόκειται για τη σειρά «Το Σόι σου», που μέχρι αυτή τη στιγμή σημειώνει υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλον αυτόν τον καιρό, οι πρωταγωνιστές υποστήριζαν πως δεν είχαν ενημέρωση σχετικά με το μέλλον του σήριαλ. Όπως τόνιζαν, η οριστική απάντηση από το κανάλι θα δινόταν τον Μάιο. Αυτή δόθηκε, αλλά τελικά δεν ήταν θετική. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, το τελευταίο γύρισμα της σειράς θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου.

Και κάπως έτσι, έρχονται τα πάνω – κάτω και στον ΑΝΤ1, αφού τα πρώτα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» έχουν γραφτεί με δεδομένη της αποχώρηση της Ρένιας Λουιζίδου, η οποία είχε αποφασίσει να συνεχίσει τον ALPHA. Οι πρώτες πληροφορίες από το στρατόπεδο του Χάρη Ρώμα αναφέρουν πως βάσει σεναρίου, η Χαρά θα εμφανιστεί μεν στην αρχή της ιστορίας, αλλά μόνο για λίγο.

Το Σόι σου: Πληροφορίες για τη σειρά

Το Σόι Σου είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2014-μέχρι και σήμερα, βασισμένη στην αμερικανική σειρά Your Family or Mine των Rubi Duanias and Yaniv Polishuk και προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV.

Τη συγγραφική ομάδα της σειράς αποτελούν οι Αποστόλης Τσαούσογλου, Νίκος Μήτσας, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δήμητρα Τσόλκα, Αντώνης Ανδρής, Γωγώ Φώτου, Ελπίδα Γκρίλλα, Βιβή Νικολοπούλου, Γιάννης Διακάκης, Έλενα Σολωμού, Αννίτα Κούλη Δήμητρα Πούλκου, Κατερίνα Μπέη, Ζωή Κοϊβάρη, Γιώργος Κόκουβας και Χαράλαμπος Μπουραζάνης, ενώ η σκηνοθεσία είναι των Νίκου Ζαπατίνα (1η σεζόν, Επεισόδια 1-15), Γιώργου Σιούγα (1η σεζόν, Επεισόδια 16-52), Ανδρέα Μορφονιού (2η σεζόν & 3η σεζόν, Επεισόδια 1-48), Αντώνη Αγγελόπουλου (3η σεζόν, Επεισόδια 49, 4η σεζόν & 5η σεζόν Επεισόδια 1-8) και Σταμάτη Πατρώνη (5η σεζόν Επεισόδια 9-τώρα).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments