Nέα της αγοράς

ΟΠΑΠ: Γιατί ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα και ο SNIK χαρίζουν προσωπικά τους αντικείμενα; (vid)

ΟΠΑΠ: Γιατί ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα και ο SNIK χαρίζουν προσωπικά τους αντικείμενα; (vid)
Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει τη δράση του με τη βοήθεια του Σάκη Ρουβά, της Ελένης Φουρέιρα και του SNIK που δωρίζουν τα προσωπικά τους αντικείμενα για καλό σκοπό.

Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει τις δράσεις του πάντα για καλό σκοπό. Ένα νέο πρότζεκτ φαίνεται ότι έρχεται με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών. Ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα και ο SNIK δωρίζουν μερικά από τα προσωπικά τους αντικείμενα. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Δελτίο Τύπου του ΟΠΑΠ: Σε καλό σκοπό το κοστούμι του Σάκη Ρουβά, οι μπότες της Ελένης Φουρέιρα και το bomber jacket του SNIK.

 Μια δυνατή έκπληξη για καλό σκοπό έρχεται…Δείτε το βίντεο:

Ο Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ) ιδρύθηκε το 1958, ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού ∆ικαίου (Ν.Π.Ι.∆.), δυνάµει του Β.∆. της από 20 Δεκεμβρίου 1958, ύστερα από εξουσιοδότηση που εδόθη µε την διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 6 του Ν.∆. 3865/1958, για την οργάνωση και  τη λειτουργία του παιχνιδιού ΠΡΟΠΟ.

Αν το 1958 είναι το έτος γέννησης του ΟΠΑΠ, το 1999 είναι το έτος αναγέννησης του, καθώς μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία (Προεδρικό Διάταγμα 228/1999) με το Ελληνικό Δημόσιο ως το μοναδικό μέτοχο και καταρτίζεται το καταστατικό λειτουργίας της. Σύμφωνα με το άρθρο 1 του καταστατικού, η Ανώνυμη Εταιρεία μετονομάζεται σε «Οργανισμό Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε.» (σε συντομογραφία «ΟΠΑΠ Α.Ε.»).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments