Video

Μαρία Σολωμού: Αποκάλυψε τι την ενοχλεί στον Πάνο Μουζουράκη (vid)

Μαρία Σολωμού: Αποκάλυψε τι την ενοχλεί στον Πάνο Μουζουράκη (vid)
Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τι είναι αυτό που δεν της αρέσει στον Πάνο Μουζουράκη.

Η Μαρία Σολωμού είναι μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της νεότερης γενιάς. Παρά την προβολή που έχει από τα media έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η γνωστή πρωταγωνίστρια είναι εδώ και πολλά χρόνια ζευγάρι με τον Πάνο Μουζουράκη.

Στην πρόσφατη εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά “After Dark” η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύντροφο της. Μάλιστα, αποκάλυψε και τι είναι αυτό που την ενοχλεί πάνω στον Πάνο Μουζουράκη.

View this post on Instagram

Κοριτσιααααα!!!!! Περάστε απέναντι!!!!#partytime #womenrule #girlpower

A post shared by Maria Solomou (@mariasolomou_official) on

“Το θετικό είναι ότι παραείναι ταλαντούχος και το δεύτερο ότι είναι παιδί. Αυτό, βέβαια, πάει και στα αρνητικά. Είναι ολότρελος, πάρα πολύ αυθόρμητος και εγωιστής. Όλα πάνε και στα δύο”, ήταν τα λόγια της. Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε πως έχει βαρεθεί να διαβάζει φήμες για χωρισμό με τον Πάνο Μουζουράκη.

Μαρία Σολωμού: Ένα σύντομο βιογραφικό

Σπούδασε οικονομικά στο Αμερικανικό κολέγιο. Εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα ως αεροσυνοδός ενώ στη συνέχεια σπούδασε στη Δραματική Σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικά αλλά και θεατρικά έργα.

Έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές του Mega “Απόσταση αναπνοής” και s1NgLEs (2004-2008). Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τη Ζωή Λάσκαρη στο θέατρο Αθηναΐδα και με τη Μίνα Αδαμάκη ως σκηνοθέτη στο θεατρικό έργο «Το λουτρό». Τη θεατρική σεζόν (2008-2009) πρωταγωνίστησε στο έργο «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ, με τον Αντώνη Καρυστινό και το Νίκο Νίκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments