Video

Survivor spoiler διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας (vid)

Survivor spoiler διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας (vid)
Survivor spoiler διαρροή: Έγινε γνωστό ποια ομάδα έχει το προβάδισμα στο αποψινό (4/5) αγώνισμα ασυλίας.

Survivor spoiler διαρροή: Μετά τους αγώνες επάθλου και το Πασχαλιάτικο γλέντι το reality επιβίωσης επιστρέφει στα παιχνίδια της ασυλίας. Αυτό είναι ένα κρίσιμο αγώνισμα καθώς όποια ομάδα χάσει θα πρέπει να πάει στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσει παίκτες προς αποχώρηση.

Την τελευταία φορά η λευκή ομάδα είχε πάρει την ασυλία και είχε στείλει τους “μαύρους” στην δύσκολη θέλει να αποχωριστεί έναν παίκτη της. Αυτή που αποχώρησε τότε ήταν η Ελπίδα. Τι θα γίνει όμως στο αποψινό επεισόδιο; Ήδη υπάρχουν οι πρώτες διαρροές για τον νικητή του αγωνίσματος.

Survivor spoiler διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει

Οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι η μαύρη ομάδα είναι αυτή που θα κερδίσει το αγώνισμα της ασυλίας. Αυτό σημαίνει ότι οι “άσπροι” θα πρέπει να αποχωριστούν έναν παίκτη τους. Βέβαια, δεν θα στεναχωρηθούν αυτή αυτή είναι η Σαμπριέ. Τον τελευταίο καιρό έχει κυκλοφορήσει μια φήμη ότι οι Τούρκοι παίκτες την θέλουν εκτός παιχνιδιού.

“Είχε εκφράσει την επιθυμία να χάσουμε την ασυλία ώστε να βγάλουμε υποψήφια την Σαμπριέ. Εμένα με βρίσκει αντίθετο γιατί και να χάσουμε την ασυλία και να μπει η Σαμπριέ υποψήφια δεν σημαίνει ότι θα φύγε”, ήταν τα λόγια του Κυριάκου πριν λίγες μέρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments