Video

The Avengers: Έρχεται βροχή από spoiler (vid)

The Avengers: Έρχεται βροχή από spoiler (vid)
The Avengers: Οι δημιουργοί της επικής ταινίας της Marvel αποκάλυψαν πως τον επόμενο καιρό θα υπάρξει καταιγισμός από spoiler.

Η ταινία “The Avengers: Endgame” έκανε πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο στις 24 Απριλίου. Πριν την κυκλοφορία της, οι δημιουργοί της τελευταίας πράξης των Εκδικητών της Marvel είχαν ζητήσει από τον κόσμο να μη κάνει spoiler. Μάλιστα, είχαν στείλει ανοιχτή επιστολή προς όλους τους φίλους των ταινιών της εταιρίας.

Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά την πρώτη προβολή, εκτιμάται ότι όσοι ήθελαν να δουν την ταινία θα πρέπει να την έχουν δει μέχρι σήμερα. Αν δεν το έχουν κάνει θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια βροχή από spoiler. Τουλάχιστον αυτό τόνισαν οι δημιουργοί της ταινίας.

View this post on Instagram

Don’t do it. #DontSpoilTheEndgame

A post shared by Marvel Entertainment (@marvel) on

The Avengers: “Τρέξτε να προλάβετε” λένε οι δημιουργοί

“Ένας από τους λόγους που φτιάχνεις μια ταινία είναι και η συζήτηση που θα ακολουθήσει”, ήταν τα λόγια των αδερφών Ρούσο. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα ξεκινήσουν να ανεβαίνουν στα social media σκηνές από την ταινία.

Αυτό σημαίνει ότι όποιος δεν έχει δει ακόμα το Endgame θα πρέπει να βιαστεί αν δεν θέλει να μάθει σημεία της πλοκής από την ίδια την Marvel. Εναλλακτικά αν δεν προλάβετε, καλό θα ήταν να αποφύγετε το ίντερνετ για ένα χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους κορυφαίους ήρωες της Marvel σε μια ταινία. Το Endgame έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων και θεωρείται η κορυφαία ταινία του είδους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments