Αθλητισμός

Ηρακλής: Φήμες για επιστροφή στη Super League με νέο ΑΦΜ

Ηρακλής: Φήμες για επιστροφή στη Super League με νέο ΑΦΜ
Ο Ηρακλής μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League την επόμενη σεζόν σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Ηρακλής έγραψε σήμερα άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του. Ο “γηραιός” γνώρισε την ήττα από τον Πλατανία και υποβιβάστηκε οριστικά στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος οικονομικά ισχυρός να αναλάβει να φέρει το σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών.

Μπορεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης να υποβιβάστηκε μόλις πριν από λίγες ώρες, αλλά υπάρχει ένα σενάριο που τη θέλει να ανεβαίνει άμεσα στην πρώτη κατηγορία. Με ποιο τρόπο; Με τη συγχώνευση με τον Βόλο που ήδη έχει κερδίσει την άνοδο και το πρωτάθλημα στη Football League.

Ηρακλής: Το σενάριο που τον φέρνει στη Super League

Το παραπάνω σενάριο είδε το φως της δημοσιότητας από την αθλητική ιστοσελίδα ” Fueled With Sports”. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως θα δημιουργηθεί μια νέα ομάδα με την ονομασία “Ηρακλής Βόλου” που θα αγωνίζεται κανονικά στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

“O Ηρακλής δεν πρόκειται να μείνει ούτε στην Football League. Τα χρέη προς πρώην ποδοσφαιριστές ανέρχονται σε 425.000 ευρώ. Το ποσό αυτό δεν θα πληρωθεί και οι αφαιρέσεις βαθμών θα είναι αλλεπάλληλες. Αυτό συνεπάγεται ότι ο Ηρακλής πάει στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική και τη θέση του στην Football League θα πάρει τελικά ο Ηρόδοτος.

Για τον Ηρακλή όμως το θαύμα της αναγέννησης είναι πολύ κοντά. Τις τελευταίες ημέρες είναι σε εξέλιξη έντονη διαβούλευση, ώστε ο Ηρακλής να πάρει ΑΦΜ ομάδας της Super League και να παίξει στην κατηγορία που αρμόζει στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ποια είναι η ομάδα αυτή; Ο Βόλος. Η νέα ομάδα που θα έχει όνομα τύπου Ηρακλής Βόλου θα παίζει στο Καυταντζόγλειο, θα έχει τα κυανόλευκα χρώματα, αλλά όχι το σημερινό σήμα του Ηρακλή.Ο Βόλος ΝΠΣ θα «εξαφανιστεί» και ανοίγει ο δρόμος ξανά για τον Ολυμπιακό Βόλου που ανέβηκε στην Football League να γίνει η μεγάλη ομάδα της Μαγνησίας, όπως απαιτούν οι χιλιάδες φίλοι του και ο Αχιλλέας Μπέος που θα επανεκλεγεί δήμαρχος Βόλου θα κληθεί να υλοποιήσει. Οι διοικήσεις Ηρακλή-Βόλου είναι πάρα πολύ κοντά στην τελική συμφωνία που θα σκορπίσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φιλάθλους του «Γηραιού»”, αναφέρει το δημοσίευμα του fws.gr.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments