Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Εξετάζονται πολλές περιπτώσεις, θέλει παίκτες απ’ το… πάνω ράφι

Ολυμπιακός: Εξετάζονται πολλές περιπτώσεις, θέλει παίκτες απ’ το… πάνω ράφι
Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του, έχοντας στη λίστα του ποδοσφαιριστές που θα τον αλλάξουν επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός ασχολείται με πολλές περιπτώσεις παικτών υψηλής κλάσης, έχοντας καταγράψει περίπου 20 στη λίστα τους, σύμφωνα με τη «Live Sport». Οι ερυθρόλευκοι επικεντρώνονται σε 3 θέσεις, αυτές του στόπερ, του εξτρέμ και του σέντερ φορ, ενώ σημασία δίνεται και σε εκείνη του κεντρικού χαφ, αντικαθιστώντας τον Μπίμπρας Νάτχο. Θέλουν μεταγραφές από το… πάνω ράφι και δεν το κρύβουν.

Στο κέντρο της άμυνας, ο Ζερεμί Ματιέ είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή, με τους Πειραιώτες όμως να παρακολουθούν κι άλλους παίκτες. Ο 30χρονος Μοζαμβικανός Μεσέρ μένει ελεύθερος από τη Λιλ, με τη Ρέιντζερς επίσης να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ πάντοτε στα υπ’ όψιν βρίσκονται οι Ροντρίγκο Μολέδο, Βινσέντ Σασό και Φραν Βέλεθ. Όσο για τον φορ, μια βασική προτεραιότητα του Πέδρο Μαρτίνς, ο Ισλάμ Σλιμανί και ο Κάρλος Βινίσιους είναι ξεκάθαρα σε πρώτο πλάνο, ενώ ήδη πρέπει να υπολογίζεται η ευκαιρία στον Φιορίν Ντουρμισάι.

Για τη θέση του εξτρέμ, δεν είναι λίγοι οι παίκτες στο «ραντάρ» των «ερυθρολεύκων», ψάχνοντας έναν με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ιδανική περίπτωση είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ μαζί του βρίσκονται ο Ντάβιντσον της Γκιμαράες και ο Γκαλένο της Πόρτο, που είναι δανεικός στη Ρίο Άβε, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει ξεχωρίσει τις δυο τελευταίες περιπτώσεις, υπολογίζοντας πάντοτε τους Γιασίν Μπενζιά και Ματέο Γκαρσία.

Τέλος, για τον κεντρικό χαφ, ο Πελέ που παίζει δανεικός στη Μονακό από την Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Εντουάρντο που αγωνίζεται ως δανεικός από την Κοΐμπρα στην Μπελενένσες και ο Ντιαμέ, που μπορεί να μείνει ελεύθερος της Νιουκάστλ, είναι στο μικροσκόπιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments