Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα… τέλους από Δώνη σε Μουνιέ

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα… τέλους από Δώνη σε Μουνιέ
Ο Παναθηναϊκός θέλει να λύσει το συμβόλαιο του Μουνιέ και η κίνηση του Δώνη έστειλε... μήνυμα.

Ο Αντονί Μουνιέ μπορεί να δήλωνε πριν από λίγο καιρό πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, όμως ο Γιώργος Δώνης έχει άλλη άποψη. Όπως και ο Νίκος Νταμπίζας. Προπονητής και τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού σαφώς και εκτιμούν τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Γάλλου, όμως το θέμα των τραυματισμών του είναι αυτό που υπερισχύει.

Ο Μουνιέ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο τριφύλλι έχει χάσει πάρα πολλά ματς από τραυματισμούς. Επί της ουσίας δεν κατάφερε ποτέ να δείξει την πραγματική του αξία, αφού ταλαιπωρήθηκε πολύ και είχε συνεχώς προβλήματα.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το αρκετά υψηλό συμβόλαιό του, τον φέρνουν εκτός Παναθηναϊκού. Ο ίδιος θέλησε πριν από λίγες μέρες να ρίξει γέφυρες παραμονής. Μίλησε στην πατρίδα του και είπε πως το μυαλό του βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Ίσως και σε ένα παιχνίδι τακτικής, αφού γνωρίζει και ο ίδιος ότι οι πράσινοι θέλουν να ολοκληρωθεί η συνεργασία.

Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και από την κίνηση του Γιώργου Δώνη να τον αφήσει εκτός του σημερινού αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Μουνιέ δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αυτή τη στιγμή, αλλά ο Δώνης επέλεξε να τον αφήσει εκτός, στέλνοντας του ουσιαστικά μήνυμα… τέλους. Μάλιστα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Γάλλος αναμένεται να είναι ο πρώτος που θα συναντηθεί με τον Νίκο Νταμπίζα προκειμένου να συζητήσουν για τη λύση του συμβολαίου.

Κατά πόσο θα είναι μια εύκολη λύση θα φανεί. Ο Μουνιέ έχει ένα συμβόλαιο που για την επόμενη σεζόν αγγίζει τις 300.000 ευρώ. Κι αν ζητήσει όλο το ποσό, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα στις διαπραγματεύσεις. Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε ιδανικά να μείνει ελεύθερος δίχως αποζημίωση ή να βρεθεί μια ομάδα που θα τον αποκτήσει και ο Γάλλος δε θα έχει απαιτήσεις από τους πράσινους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments