Αθλητισμός

Πλατανιάς – Ηρακλής 2-1: Υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική ο “γηραιός”

Πλατανιάς – Ηρακλής 2-1: Υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική ο “γηραιός”
Ο Ηρακλής υποβιβάστηκε ξανά στην Γ' Εθνική κατηγορία μετά την ήττα από τον Πλατανιά.

Ο Ηρακλής είναι μια από της ιστορικότερες ομάδες της χώρας μας. Ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη μετράει περισσότερα από 100 χρόνια ζωής. Ωστόσο στις τελευταίες σεζόν έχει ταλαιπωρηθεί αρκετές. Τα οικονομικά προβλήματα και οι αναξιόπιστοι ιδιοκτήτες έχουν κάνει τον “γηραιό” να παλεύει στις μικρότερες κατηγορίες.

Τη φετινή σεζόν ο Ηρακλής συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League. Οι “γαλανόλευκοι” δεν κατάφεραν να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς από νωρίς έδειξαν πως θα πρέπει να παλέψουν για να μείνουν στην κατηγορία. Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα ήρθε και μια αφαίρεση βαθμών να κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Ο Πλατανίας “έριξε” τον Ηρακλή

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ταξίδεψε στα Χανιά για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά. Οι Κριτικοί ήθελαν μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσουν στην συμμετοχής του στα μπαράζ ανόδου στη Super League. Αντίθετα ο Ηρακλής ήθελε το τρίποντο για να μείνει ζωντανός.

Ο Λουκίνας, που έχει παίξει στους Θεσσαλονικείς και μάλιστα βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη, άνοιξε το σκορ στο 27′ χωρίς όμως να πανηγυρίσει το τέρμα που σημείωσε, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Νίλι στο 71′. Μία ελπίδα στους φιλοξενούμενους πρόσφερε ο Ζιαμπάρης στο 77′, κάνοντας το 2-1, αλλά μέχρι εκεί.

Παρά την πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι, το σκορ έμεινε ίδιο μέχρι το φινάλε και έτσι ο Ηρακλή υποβιβάστηκε επίσημα στην τρίτη Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments