Αθλητισμός

Ρόμα: Θέλει τον Μουρίνιο, αλλά μόνο το… Champions League θα τον πείσει

Ρόμα: Θέλει τον Μουρίνιο, αλλά μόνο το… Champions League θα τον πείσει
Η Ρόμα θέλει να πείσει τον Ζοσέ Μουρίνιο να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, όμως ο Πορτογάλος δε θα συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας αν οι τζιαλορόσι δεν μπουν στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League.

Η Ρόμα εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να αναλαμβάνει, αλλά μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο από την άλλη πλευρά είναι χωρίς δουλειά από τον Δεκέμβριο, μετά την αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και σίγουρα θα ήθελα να γυρίσει πίσω σε σύλλογο της Ιταλίας, ακόμη και αν αυτός δεν είναι η Ίντερ.

Κάποια δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως οι «τζιαλορόσι» έχουν έρθει σε επαφή με τον Πορτογάλο προπονητή προσπαθώντας να τον πείσουν να καθίσει τον πάγκο της ομάδας. Ο «Special One» δεν φαίνεται αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ φέρεται να έχει θέσει έναν όρο για μπορέσει να αναλάβει τη Ρόμα. Αυτός ο όρος αναφέρει πως οι Ρωμαίοι θα πρέπει να προκριθούν στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Συνεπώς αν οι «τζιαλορόσι» τα καταφέρουν τότε είναι πολύ πιθανό ο Πορτογάλος να γίνει κάτοικος Ρώμης, αναλαμβάνοντας την ομάδα της «αιώνιας πόλης» από την επόμενη σεζόν. Που βρίσκεται η Ρόμα; Αυτή τη στιγμή είναι εκτός τετράδας, δηλαδή εκτός των θέσεων που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ρωμαίοι είναι στην πέμπτη θέση με 58 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν, την Αταλάντα.

Η Ρόμα αγωνίζεται αύριο απέναντι στην Τζένοα στη Γένοβα, ενώ και η Αταλάντα έχει δύσκολο παιχνίδι, καθώς θα παίξει εκτός έδρας με τη Λάτσιο, η οποία επίσης διεκδικεί μια θέση στην πρώτη τετράδα, αφού αυτή τη στιγμή έχει 55 βαθμούς. Και αν κερδίσει αύριο θα καταφέρει να μειώσει τη διαφορά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments