Διεθνή

Μόσχα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε αεροσκάφος

Μόσχα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε αεροσκάφος
Τραγωδία στη Μόσχα με έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του εξαιτίας πυρκαγιάς σε αεροσκάφος.

Συγκλονισμένοι είναι άπαντες στη Μόσχα. Αφορμή ένα τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα αεροσκάφος που βρέθηκε στο αεροδρόμιο.

Μια πηγή των τοπικών υπηρεσιών άμεσης βοήθειας, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Tass, αναφέρει ότι το αεροπλάνο της εταιρίας Aeroflot προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση και τότε πήρε φωτιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως από την φωτιά έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Μόσχα: Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες

Για την ώρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο νεκρός ήταν επιβάτης ή μέλος του πληρώματος. Επίσης άλλοι πέντε άνθρωποι έχουν τραυματιστεί χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το αν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους. Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 73 άτομα και το πλήρωμα.

“Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε. Συνολικά, υπήρχαν 73 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος” αναφέρει το δημοσίευμα. Φυσικά, το αεροδρόμιο έκλεισε για κάποια ώρα και στη συνέχεια ένας από τους διαδρόμους προσγείωσης/απογείωσης ξανάνοιξε και λειτουργεί κανονικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments