Διεθνή

Μόσχα: Στους 13 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε αεροσκάφος

Μόσχα: Στους 13 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε αεροσκάφος
Μόσχα: Ανέβηκε στους 13 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο.

Μόσχα: Νωρίτερα μέσα στη μέρα έγινε γνωστό ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του εξαιτίας πυρκαγιάς σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο. Οι αρχικές πληροφορίες δεν μιλούσαν για άλλους νεκρούς, αλλά ορισμένους τραυματίες. Δυστυχώς τα νέα από τη Ρωσία δεν είναι καθόλου καλά. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ ο αριθμός των νεκρών έχει ανέβει στα 13 άτομα μέσα σε αυτούς και ανήλικα παιδιά. Αυτή την ώρα οι αρχές ψάχνουν για αγνοούμενους μέσα στα συντρίμμια του Sukhoi Superjet 100. Θυμίζουμε ότι το αεροσκάφος την ώρα της προσγείωσης είχε 79 επιβάτες.

Μόσχα: Το αεροσκάφος χτυπήθηκε από κεραυνό

“Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν – συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών και έξι άτομα τραυματίστηκαν. Ένας αριθμός επιβατών αγνοείται”, μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Tass, επικαλούμενο πηγή του αεροδρομίου.

Οι πιλότοι του αεροσκάφους επιβεβαίωσαν ότι λίγα λεπτά μετά την απογείωση χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να είναι εκτός λειτουργίας τα όργανα του. “Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αεροπλάνο χτύπησε δύο φορές στον διάδρομο κατά την προσγείωσή του”, είπε ένας εκπρόσωπος των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών της Ρωσίας.

Από την πλευρά της η εταιρία Aeroflot σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση SU 1492 “επέστρεψε στο αεροδρόμιο για τεχνικούς λόγους” και ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε έχει πλέον κατασβεστεί.

“Προσφέρθηκε ιατρική βοήθεια σε όσους την χρειάζονταν”, πρόσθεσε, τονίζοντας ότι έχει ήδη συσταθεί μία επιτροπή για να ερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments