Διεθνή

Serial killer στην Κύπρο: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε βαλίτσα

Serial killer στην Κύπρο: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε βαλίτσα
Serial killer στην Κύπρο: Σε κατάσταση αποσύνθεσης είναι η σορός που εντοπίστηκε στην ταξιδιωτική βαλίτσα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη.

Serial killer στην Κύπρο: Φρίκη στην Κόκκινη Λίμνη, από όπου ανασύρθηκε δεύτερη βαλίτσα μέσα στην οποία βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα στη βαλίτσα η οποία εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι.

Στο νεκροτομείο οδηγείται η σορός που βρέθηκε στη δεύτερη βαλίτσα, που ανέσυραν οι δύτες από την Κόκκινη Λίμνη.  Στο σημείο για αυτοψία επί της σορού έσπευσαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, οι οποίοι έκαναν επί τόπου μια πρώτη αυτοψία, την ώρα που ανακριτική ομάδα συνεχίζει τις έρευνες, όπως τόνισε ο κ. Αγγελίδης.

Ο δύτης που καταδύθηκε στις 15.10 της Κυριακής εντός της Κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό στην Κύπρο τοποθέτησε το αντικείμενο στο δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη και το οποίο ανασύρθηκε. Στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκεται ο Ισπανός χειριστής του Sonar, η εταιρεία Brasal που συνδράμει στις προσπάθειες όλες αυτές τις μέρες, καθώς επίσης δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι είναι σημαντική η εμπλοκή του γραφείου Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ανέφερε επίσης ότι τα αποτελέσματα που υπάρχουν είναι σε γνώση των ανακριτών και αξιολογούνται μαζί με τις υπόλοιπες μαρτυρίες. Κάτι πιο συγκεκριμένο που μπορεί να ειπωθεί δεν υπάρχει. Όσον αφορά στην προσαγωγή του υπόπτου ενώπιον του Δικαστηρίου ανέφερε πως ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του για άλλες οκτώ μέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments