Διεθνή

Serial killer στην Κύπρο: Η σορός στη βαλίτσα πιθανότατα ανήκει στην 8χρονη (vid)

Serial killer στην Κύπρο: Η σορός στη βαλίτσα πιθανότατα ανήκει στην 8χρονη (vid)
Serial killer στην Κύπρο: Οι αρχές βρήκαν μια βαλίτσα με τη σορό που κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στην 8χρονη Έλενα - Ναταλία.

Serial killer στην Κύπρο: Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν τις εξελίξεις στη Μεγαλόνησο σχετικά με τις έρευνες των τελευταίων ημερών στην κόκκινη λίμνη. Το σύστημα σόναρ που εγκαταστάθηκε απέδωσε καρπούς καθώς βρέθηκε μια βαλίτσα. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κύπρου σε αυτή υπάρχει η σορός της 8χρονης Έλενα – Ναταλία που είχε εξαφανιστεί μαζί με την μητέρα της.

Το κοριτσάκι και η μητέρα του είναι εξακριβωμένα θύματα του “Ορέστη” καθώς ο ίδιο το παραδέχτηκε στην ανάκριση του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του μικρού κοριτσιού ήταν ντυμένη μέσα στην βαλίτσα. Το άψυχο κορμί του κοριτσιού μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, ενώ επιτόπια αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Serial killer στην Κύπρο: Θα συνεχιστούν οι εύρυνες στην κόκκινη λίμνη

Οι έρευνες του συστήματος σόναρ και της ρομποτικής κάμερας θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα. Στόχος των αρχών είναι να βρεθεί και η δεύτερη βαλίτσα που σύμφωνα με τον δράστη υπάρχει άλλο ένα θύμα του. Από την πλευρά του ο  Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κύπρο Μάρκος Τράγκολας, εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας το σύστημα σόναρ είχε σαρώσει ολόκληρη την έκτασης της λίμνης.

Επίσης αποκάλυψε ότι στις 5 το πρωί της Κυριακής δόθηκαν τα αποτελέσματα της σάρωσης, επισημαίνοντας ότι ο αναλυτής και χειριστής του σόναρ υπέδειξε κάποια σημεία αναφοράς δίδοντας μάλιστα και προτεραιότητα.  Στο σημείο πρώτης προτεραιότητας με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας προσεγγίστηκε το αντικείμενο και στη συνέχεια ένας δύτης ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μοιραία βαλίτσα.

Ο δύτης έπεσε στη λίμνη στις 15.10 της Κυριακής τοποθέτησε το αντικείμενο στο δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη και το οποίο ανασύρθηκε. Από την πρώτη στιγμή στον χώρο βρίσκεται ο Ισπανός χειριστής του σόναρ, η εταιρεία Brasal καθώς επίσης δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.

Πηγή φωτογραφιών: SigmaLive, politis

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments