Μedia

Καλύτερα δεν γίνεται: “Σαρώνει” η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Καλύτερα δεν γίνεται: “Σαρώνει” η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού
Η εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" με την Ναταλία Γερμανού "σαρώνει" στα νούμερα τηλεθέασης.

Καλύτερα δεν γίνεται είναι το όνομα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού. Βέβαια ο τίτλος θα μπορούσε εύκολα να περιγράφει και την επιτυχία του συγκεκριμένου προγράμματος. Ο ALPHA περνάει μια από τις καλύτερες περιόδους των τελευταίων ετών. Σχεδόν όλα του τα προγράμματα σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Τα μεγάλα νούμερα φέρνουν χορηγούς και εκείνοι με τη σειρά τους “ζεστό” χρήμα τα ταμεία. Με αυτό τον τρόπο το κανάλι της “Κάντζας” μπορεί να συνεχίσει τις επενδύσεις που το έχουν φέρει στην πρώτη θέση. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε όλα τα παραπάνω έχει και η Ναταλία Γερμανού με την εκπομπή της.

View this post on Instagram

Επιστρέφουμε αύριο πιο ορεξάτοι απο ποτέ ! 😜 #Repost @alphatv with @get_repost ・・・ Η @natalia_germanou ξέρει τα μυστικά ενός καλού Σαββατοκύριακου. @kalyteradeginetai κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50. #kalytera #alphatv

A post shared by Natalia Germanou Official (@natalia_germanou) on

Καλύτερα δεν γίνεται: Μεγάλα νούμερα το Σαββατοκύριακο

Η παρουσιάστρια φιγουράρει πάντα στην πρώτη θέση της τηλεθέασης το σαββατοκύριακο που προβάλλεται η εκπομπή της. Χθες, το «Καλύτερα δεν γίνεται» σημείωσε 18,3 στο δυναμικό κοινό! Εξάλλου, αυτό είναι και το κοινό που ενδιαφέρει και περισσότερο τους ιθύνοντες, καθώς μέσω αυτού προσελκύονται οι διαφημίσεις.

Το γεγονός δεν είναι τυχαίο. Κάθε Σαββατοκύριακο η Ναταλία Γερμανού βρίσκεται στην πρώτη θέση. Αυτό δείχνει πως παρά την χρόνια ενασχόληση της με την τηλεόραση παραμένει ένα αγαπημένο πρόσωπο για το κοινό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments