Μedia

MasterChef Spoiler: Τι θα συμβεί στο τελευταίο μισάωρο του τελικού

MasterChef Spoiler: Τι θα συμβεί στο τελευταίο μισάωρο του τελικού
MasterChef Spoiler: Ποια θα είναι η... έκπληξη του τελευταίου ημιώρου του μεγάλου τελικού;

MasterChef Spoiler: To MasterChef οδεύει προς το τέλος του και φυσικά η αγωνία είναι μεγάλη για την ανάδειξη του νικητή. Τα spoilers θέλουν Σπυριδούλα και Μάνο ν’ αναμετρώνται στον μεγάλο τελικό, ενώ ο Χρήστος φαίνεται πως έρχεται τρίτος. Συνεπώς, Ζαχίρ, Ασημίνα, Πάνος και Παντελής θα είναι -πιθανότατα- οι επόμενες αποχωρήσεις.

Όμως, πότε θα γίνει ο τελικός του MasterChef και τι δοκιμασίες θα περιλαμβάνει; Αν και οι υπεύθυνοι σκέφτονταν να διακόψουν το reality μαγειρικής για δύο εβδομάδες λόγω των επερχόμενων εκλογών, τελικά αποφάσισαν να μην το κάνουν, καθώς θα χαλούσε η συνοχή.

Έτσι, ο τελικός του MasterChef θα γίνει στις 22 Μαΐου, με το τελευταίο μισάωρο -όπου θα ανακοινωθεί ο νικητής- να μεταδίδεται live για να μην υπάρξουν διαρροές. Τα γυρίσματα των δοκιμασιών για την ανάδειξη του νέου MasterChef έχουν ξεκινήσει ήδη με δοκιμασίες εντός κι εκτός Ελλάδος, όμως, υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες που αναφέρουν πως φέτος ίσως να μην δούμε τόσες δοκιμασίες στο εξωτερικό.

Πέρυσι, ο Τιμολέων και ο Χρήστος είχαν ταξιδέψει σε εστιατόρια τριών Ευρωπαϊκών πρωτευουσών: Του Μιλάνου, της Βαρκελώνης και του Λονδίνου. Όμως, φέτος αναμένεται να δούμε μόνο μια ευρωπαϊκή πόλη, καθώς τα τρία ταξίδια με συνεργεία, εξοπλισμό και διαμονές φαίνεται πως είναι αρκετά υψηλού κόστους, ενώ δεν θα γινόταν φυσικά να δούμε ακριβώς τα ίδια και φέτος, διότι χρειάζεται και μια ανανέωση.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι δύο φιναλίστ θα κληθούν να αντιγράψουν μενού από guest κριτές, το οποίο θα συνυπολογιστεί στη δοκιμασία μαγειρικής που έλαβε χώρα στο εξωτερικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments