Video

Eurovision 2019: Η πρώτη πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα (vid)

Eurovision 2019: Η πρώτη πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα (vid)
Eurovision 2019: Τα πρώτα πλάνα από την πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα στο Τελ Αβίβ.

Εντυπωσιακή θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την πρώτη πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα για την Eurovision 2019, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι Better Love. Η Κατερίνα Ντούσκα ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2019 και έκανε την πρώτη τεχνική πρόβα στην οποία όλα πήγαν μια χαρά. Η εμφάνισή της ξεχώρισε. Ήταν ντυμένη σε γήινα χρώματα, μαζί με τις 5 κοπέλες που την πλαισίωσαν.

Οι τρεις κοπέλες στα φωνητικά φόρεσαν φορέματα κίτρινης απόχρωσης με μανίκια φαρδιά και η συνέχεια του κυρίως φορέματος τους σαν φτερά όταν ξεδιπλώνονται. Στην εμφάνιση υπάρχουν τρεις χορογραφίες, σαν παράλληλες δράσεις και πρόκειται για μια ιδιαίτερη κινησιολογική προσέγγιση του κομματιού. Δύο από τις χορεύτριες κρατούν ξίφη, τα οποία είδαμε και στο επίσημο βιντεοκλίπ του Better Love. Η ερμηνεία ξεκινάει με την Κατερίνα να στέκεται πάνω σε μια βάση που μοιάζει με μια αρχαία ελληνική κρήνη.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις της λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα, η Κατερίνα Ντούσκα είπε ότι «δεν κοιτάζω τα προγνωστικά, το λέω συνέχεια, δεν δίνω σημασία. Αν μας βγει αυτό που έχουμε στο μυαλό μας τόσο καιρό και υλοποιηθεί και μας κάνει υπερήφανους, θα είμαι εγώ προσωπικά εντάξει με οποιαδήποτε θέση». Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σκηνογράφος που έχει αναλάβει την ελληνική παραγωγή έχει συνεργαστεί με την Lady Gaga.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments