Video

Serial killer στην Κύπρο: Ανασύρθηκε εύρημα από την Κόκκινη Λίμνη – Πιθανότατα η δεύτερη βαλίτσα (vid)

Serial killer στην Κύπρο: Ανασύρθηκε εύρημα από την Κόκκινη Λίμνη – Πιθανότατα η δεύτερη βαλίτσα (vid)
Serial killer στην Κύπρο: Το Sonar σάρωσε, η ανάλυση έγινε και πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή της γνωστοποίησης των δεδομένων που κατέγραψε ώστε να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις γύρω από τις έρευνες για τον εντοπισμό άλλων δυο σορών, στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του serial killer στην Κύπρο. Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι Αρχές εντόπισαν ένα νέο εύρημα. Ύστερα από σάρωση του βυθού από το Sonar ανασύρθηκε αντικείμενο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το SigmaLive, η ρομποτική κάμερα κατέγραψε νέα δεδομένα σε συγκεκριμένα σημεία. Είναι στόχοι που έχουν ήδη σηματοδοτηθεί, και αφορούν σε ύποπτα αντικείμενα που εντόπισε το Sonar στο βυθό της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό. Η ρομποτική κάμερα κατέγραψε αναλυτικά δεδομένα για κάθε έναν από αυτούς τους στόχους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περί τις 15:10 το μεσημέρι της Κυριακής, δύτης καταδύθηκε στα νερά της Κόκκινης Λίμνης και τοποθέτησε αντικείμενο στο δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη και το οποίο ανασύρθηκε. Πρόκειται όπως όλα δείχνουν για τη δεύτερη βαλίτσα. Στο σημείο έσπευσαν ιατροδικαστές, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ καθώς επίσης και ανακριτές. Η «επιχείρηση sonar» στην Κόκκινη Λίμνη άρχισε το μεσημέρι του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε γύρω στις 18:00 το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας έγινε ανάλυση των δεδομένων που κατέγραψε το σύστημα, σύμφωνα και με τα όσα ανέφερε στο Simgalive o Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.

Στο σημείο αφίχθη και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια δεύτερη βαλίτσα, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία εξέλιξη σε ότι αφορά τον εντοπισμό κάποιου ευρήματος εντός της Κόκκινης Λίμνης ήταν την περασμένη Πέμπτη όταν ανασύρθηκε ένα τσιμεντομπλόκ.

Δείτε το βίντεο του cyprustimes.com από τις έρευνες που έγιναν σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη:

Serial killer στην Κύπρο : Εσείς θα βρίσκετε πτώματα, εγώ θα λέω ποιες είναι

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή (5/5) ο 35χρονος καθ΄ομολογία κατά συρροήν δολοφόνος, παρουσιάστηκε εκ νέου ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας όπου ανανεώθηκε το διάταγμα προσωποκράτησης του γι άλλες οκτώ μέρες.

Χαρακτηριστική η ατάκα που είπε ο Νίκος Μεταξάς απευθυνόμενους στους αξιωματικούς της αστυνομίας. «Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι», τους είπε, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν τη Μ. Πέμπτη ο serial killer είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο για την ανανέωση της διαταγής κράτησής του, είδε να περνούν μπροστά του δύο ανακριτές και τους είπε: «Σκότωσα κι άλλες. Να πάτε να βρείτε πού είναι».

Η Κόκκινη Λίμνη, σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου Ορέστη είχε μετατραπεί σε υδάτινο τάφο για την 36χρονη  Livia Florentina Bunea, από τη Ρουμανία, την 8χρονη κόρη της και την  Μaricar Valdez, 30 ετων, από τις Φιλιππίνες. Την Κυριακή του Πάσχα είχε εντοπιστεί και ανασυρθεί από την Κόκκινη Λίμνη μια ταξιδιωτική βαλίτσα όπου εντός υπήρχε μια σορός που εικάζεται ότι ανήκει στην 36χρονη  Livia Florentina Bunea. Παράλληλα, την Παρασκευή ταυτοποιήθηκε με επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν η δεύτερη σορός που είχε εντοπιστεί στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments