Άποψη

Αλέφαντος: Μαρινάκη άκουσε με, έτσι θα πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Αλέφαντος: Μαρινάκη άκουσε με, έτσι θα πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός
Το πρωτάθλημα τελείωσε, αλλά ο Νίκος Αλέφαντος σκέφτεται ήδη το επόμενο. Και μέσω του blog του στο pagenews.gr γράφει όλα όσα πρέπει να γίνουν για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στους τίτλους.

Αποθεώνεται για όσα έγραφε για το Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ. Δικαιώνεται για τα όσα γράφει εδώ και καιρό για τον Σόλσκιερ. Και δείχνει τον τρόπο για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στα πρωταθλήματα. Το πρωτάθλημα… έφυγε, ο Νίκος Αλέφαντος παραμένει και γράφει στο blog του στο pagenews.gr για όσα πρέπει να κάνουν οι “ερυθρόλευκοι” την επόμενη σεζόν.

“Ας βάλει το σάιτ τι είπα στην προηγούμενη στήλη πριν το Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ. Ήταν λες και είχα δει το ματς! Είχα εξηγήσει πώς ο Μέσι θα την κατάπινε τη Λίβερπουλ μόνος του!

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από τη Λάρισα αλλά το το ματς δεν είναι για να το κριτικάρω. Τέτοιες ομάδες πρέπει να τις καθαρίζει ο Ολυμπιακός, δεν μπορούν να αντισταθούν.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να οργανωθεί για να χτυπήσει τα ντέρμπι του χρόνου. Αυτά θα δώσουν τον τίτλο. Έχει γερό αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Έχει μείνει 2 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και χωρίς Κύπελλο, δεν είναι συνηθισμένο πράγμα αυτό για Ολυμπιακό.

Ο Μαρινάκης είναι μεγάλος πρόεδρος και πρέπει να προσέξει τι θα πω. Μην τον παραμυθιάσουν. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται δύο πράγματα για να επιστρέψει στους τίτλους: Θέλει καλύτερους παίκτες μπροστά και καλύτερη οργάνωση στην άμυνα.

Το πρώτο είναι θέμα μεταγραφών. Πρέπει να φέρει ο Ολυμπιακός καλύτερους παίκτες μπροστά. Το δεύτερο είναι θέμα προπονητή. Ο Μαρτίνς παίζει ελεύθερο ποδόσφαιρο, ενώ ο Λουτσέσκου οργανώνει καλύτερα την άμυνα.


Αλέφαντος: Αν φέρει αυτόν ο Μαρινάκης ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα


Όταν βλέπετε ένα ματς, δεν βλέπετε λεπτομέρειες που βλέπω εγώ ως προπονητής. Ο Λουτσέσκου οργανώνει πολύ καλά την άμυνα του ΠΑΟΚ. Και τα έχω πει αυτά από τότε που ήταν στην Ξάνθη. Ο Μαρτίνς παίζει ελεύθερα, πήγε στην Τούμπα και δεν οργάνωσε σωστά την τακτική.

Τα έχω πει και για τον Σόλσκιερ όταν τον υμνούσαν στην αρχή. Πάλι γκέλα έκανε, έχει ταράξει τη Μάντσεστερ στις γκέλες, έμεινε εκτός τετράδας, μεγάλη ζημιά, από την τελευταία ομάδα της Αγγλίας που έχει ήδη πέσει!

Εγώ αν ήμουν στην Μάντσεστερ διοίκηση θα τον έδιωχνα τώρα! Κακώς του είχαν κάνει συμβόλαιο και οι πατατάκηδες εδώ χαιρόντουσαν. Από τη Χάντερσφιλντ την υποβιβασμένη έχασε το Τσάμπιονς Λιγκ! Ρε στείλτε τον να γυρίσει στην… Λαπωνία να κάνει τον προπονητή.

Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα κρατήσει τον κορμό του και θα κάνει δύο δυνατές προσθήκες 11άδας. Έτσι βλέπω ότι θα κινηθεί ο Λουτσέσκου. Ο Ολυμπιακός πρέπει να φέρει καλούς παίκτες στην επιθετική γραμμή.

Με ρωτάει ο Θέμης αν θα κράταγα τον Μάρτινς αν ήταν στο χέρι μου. Θα τον συζητούσα πρώτα. Θα του έλεγα ότι πρέπει να παίξει πιο σοβαρά στην άμυνα και πιο οργανωμένα γιατί έφαγε ο Ολυμπιακός πολλά αστεία γκολ σε κρίσιμα ματς. Κατοχή μπάλας και θέαμα είναι για τους θεατές. Το ποδόσφαιρο θέλει κι άλλα πράγματα. Να κρατάς το μηδέν πίσω, να δίνεις και χώρο στον αντίπαλο όταν είναι ντέρμπι.


Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments