Ελλάδα

Κρήτη: Γάμος υπερπαραγωγή στο Ηράκλειο – Μενούνος και Τσαλίκης έκλεψαν τις εντυπώσεις (vids)

Κρήτη: Γάμος υπερπαραγωγή στο Ηράκλειο – Μενούνος και Τσαλίκης έκλεψαν τις εντυπώσεις (vids)
Ακόμα ένας γάμος που τα είχε όλα πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη. Η κουμπάρα, Μαρία Μενούνος, έλαμψε με την παρουσία της, ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσήκωσε τον κόσμο με τα τραγούδια του.

Ένας γάμος γεμάτος λάμψη, αστραφτερά χαμόγελα, κέφι, ξεφάντωμα , αλλά και… άρωμα Αμερικής πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη. Η νύφη, Ήρα Βουτσαλά ήταν υπέροχη και ο γαμπρός Σωτήρης Κυρανάκος εντυπωσιακός. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσία των δικών του αγαπημένων ανθρώπων αλλά και ανθρώπων της showbiz. Η κουμπάρα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Ήταν η παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος η οποία συνδέεται με το ζευγάρι με μια βαθιά φιλία και η οποία είχε έρθει στην Κρήτη και το Ηράκλειο μέρες πριν, για να ευχαριστηθεί τόσο τις ετοιμασίες του γάμου όσο και να απολαύσει τις ομορφιές της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, μετά την τέλεση του μυστηρίου η πανέμορφη Μαρία Μενούνος σε δηλώσεις της, ευχήθηκε χρόνια πολλά στο ζευγάρι και σύντομα να έρθει ο ερχομός και ενός μωρού. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι πριν από μήνες, ο Σωτήρης και η Ήρα είχαν παντρέψει την Μενούνος και τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του στο Ηράκλειο. Επίσης κουμπάρος του ζευγαριού ήταν και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό χώρο δεξίωσης στις Μαλάδες Ηρακλείου όπου εκεί το λαμπερό ζευγάρι, ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την τιμή που του έκαναν να παραβρεθούν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής πλέον ζωής τους και φυσικά ενώ φυσικά δεν έλειψε και το ξεφάντωμα. Σε αυτό βέβαια συμμετείχε και ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης που διασκέδασε τους καλεσμένους και «απογείωσε» το γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ενώ την παράσταση έκλεψαν νύφη και κουμπάρα που έχοντας στη μέση τον Γιώργο Τσαλίκη, χόρεψαν με την ψυχή του , με τους παρευρισκόμενους να της χειροκροτούν θερμά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments