Μedia

Survivor διαρροή: Οι δηλώσεις στο αποψινό (6/5/19) επεισόδιο που θα συζητηθούν (vid)

Survivor διαρροή: Οι δηλώσεις στο αποψινό (6/5/19) επεισόδιο που θα συζητηθούν (vid)
Η κάθε διαρροή για το Survivor κυκλοφορεί με ταχύτητα φωτός. Στο αποψινό (6/5/19) επεισόδιο θα γίνουν κάποιες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Survivor διαρροή: Οι εντάσεις στο παιχνίδι επιβίωσης δεν έχουν τέλος. Οι δύο ομάδες έχουν διαφωνίες και το χάσμα μοιάζει αγεφύρωτο. Αν κρίνει κανείς και από όλα όσα θα δούμε στο αποψινό (6/5/19) επεισόδιο, η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Στο exclusive υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα το Survivor στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook, οι παίκτες κάνουν βαρυσήμαντες δηλώσεις στην κάμερα και η αγωνία μεγαλώνει για το μέλλον των σχέσεων ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Survivor διαρροή: Παίκτης είπε ότι οι Τούρκοι έχουν κάνει το παιχνίδι επιστήμη

Ένταση ανάμεσα στον Οκάι και τον Μπορά, την ώρα που οι Έλληνες παίκτες «βλέπουν» στρατηγική από τους Τούρκους συμπαίκτες τους που θέλουν να κερδίσουν το Survivor. «Αυτό που κατάλαβα στην δική μου την ομάδα είναι ότι υπάρχουν 4 παίκτες που πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν το Survivor. Αυτοί είναι η Σεντά, ο Χικμέτ, ο Μπόρα και ο Οκάι από συζητήσεις που κάναμε. Κάνουν διάφορα. Το βλέπουμε έστω κι αν δεν καταλαβαίνουμε τη γλώσσα. Ο Χικμέτ με τη Σεντά περισσότερο. Έχουν πάρει από κοντά τη μικρή, την Μπουσρά, ενώ αυτή ήταν πολύ κοντά με τον Οκάι», είπε στην κάμερα ο Κυριάκος.

Σε συζήτηση με την Ρία που του εξηγούσε ότι βλέπει πολύ στρατηγική από τους συμπαίκτες της στο Survivor ο Κυριάκος της είπε: «Νομίζω ότι έχουν κάνει το Survivor επιστήμη. Παίζει να διδάσκεται στα σχολεία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments