Πολιτική

Ντοκουμέντο: Απίθανο βίντεο με δηλώσεις Θεοχαρόπουλου πριν γίνει υπουργός

Ντοκουμέντο: Απίθανο βίντεο με δηλώσεις Θεοχαρόπουλου πριν γίνει υπουργός
Τι έλεγε πριν ορκιστεί Υπουργός Τουρισμού ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Πολύ πριν την υπουργοποίησή του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και από το Σάββατο υπουργός Τουρισμού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος είχε απαντήσει «ΟΧΙ» όταν ερωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή τι θα έλεγε σε μια πρόταση ένταξή του στην Κυβέρνηση. Τις δηλώσεις του έφερε στο φως της δημοσιότητας, με βίντεο η Ομάδα Αλήθειας, η οποία και σχολιάζει: «Η δεδηλωμένη της καρέκλας, Θεοχαρόπουλος πριν και μετά το τηλέφωνο Τσίπρα για υπουργοποίησή του».

Αρχικά το βίντεο δείχνει τον κ. Θεοχαρόπουλο σε εκπομπή στο ΣΚΑΙ να σχολιάζει την υπουργοποίηση του τότε πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Τα συναισθήματά του είναι θλίψη και λύπη» και είναι φανερό, συνέχισε, «διότι έχουμε συμπορευτεί, έχουμε πιστέψει άλλα πράγματα από αυτά που βλέπουμε σήμερα».

Εν συνεχεία σε άλλη εκπομπή του ιδίου καναλιού, ερωτηθείς εάν επικοινωνούσε μαζί του ο κ. Τσίπρας και του έλεγε ότι τον θέλει στην κυβέρνηση η απάντηση που έδωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος ήταν η εξής:«Η απάντησή μου είναι αρνητική». Και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως «εγώ μιλάω ξεκάθαρα, με αλήθειες, χωρίς να μετράω το πολιτικό κόστος…»

Μεταξύ των δυο εκπομπών στο βίντεο παρεμβάλλονται πλάνα από τη χθεσινή ορκωμοσία του νέου υπουργού Τουρισμού στο Προεδρικό Μέγαρο.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Το Twitter γλεντάει για την υπουργοποίησή του

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι ο νέος υπουργός Τουρισμού, μετά την παραίτηση της Έλενας Κουντουρά και είναι πλέον μέλος της κυβέρνησης. Κάτι που δεν μπορούν να του… συγχωρήσουν οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι… ζουν γι’ αυτά. Οι πρόσφατες επικριτικές δηλώσεις του Θεοχαρόπουλου για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα είχαν την τιμητική τους. Οι… τουιτεράδες μιλούν για γραμμάτιο που εξοφλήθηκε, κάνουν λόγο για… κωλοτούμπες και αναφέρονται στην καρέκλα.

Δείτε μερικά από τα tweets για τον νέο υπουργό Τουρισμού:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments