Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτική Λενορμάν για τη Δευτέρα (6/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτική Λενορμάν για τη Δευτέρα (6/5/19)
Ζώδια προβλέψεις: Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας για όλους.

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτική Λενορμάν για τη Δευτέρα (6/5/19). Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 28. Ο Άντρας ( Άσσος Κούπα). Κριός: Είστε πιεσμένοι χρονικά με όλα αυτά που έχετε φορτωθεί στις πλάτες σας, και έχετε αφήσει στο περιθώριο την οικογένεια και τον άνθρωπο σας, που έχουν παράπονα. Ταύρος: Περιμένετε από τον άνθρωπο σας να σας δώσει κάποιες λύσεις για το πρόβλημα το μόνιμο που έχει η σχέση σας, με το παρελθόν και όλες του τις δεσμεύσεις.

Δίδυμοι: Οι ματιές και τα λόγια έρωτα, που έχετε λάβει από ένα φιλικό σας πρόσωπο, το τελευταίο διάστημα, και μάλλον έχετε μπερδευτεί. Οι μέρες θα σας φανερώσουν μυστικά. χαρτομαντεια Καρκίνος: Οι μέρες έχουν γεμίσει από όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σας, και όλο το υπόλοιπο του κοινό περιβάλλον. Μάλλον κάτι ετοιμάζει για εσάς τους δύο. Λέων: Πολλά αυτά που έχουν αλλάξει στην σχέση σας. Τώρα με τον άνθρωπο σας είστε πολύ καλύτερα και ίσως και οι συζητήσεις για κάτι πιο σοβαρό να ξεκινήσουν.

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτική Λενορμάν για τη Δευτέρα (6/5/19)

Παρθένος: Γύρω σας υπάρχει κάποιος που σας θαυμάζει και θέλει να σας μιλήσει για τα ερωτικά συναισθήματα που έχει για το πρόσωπο σας…αλλά και εύχεται να σας κερδίσει κιόλας. Ζυγός: Πιο ισορροπημένα θα είναι τα πράματα πλέον μέσα στην ζωή του αγαπημένου σας, άρα και η δική σας η σχέση θα πάρει πολύ καλύτερη τροπή. χαρτομαντεια Σκορπιός: Αποκαλύψεις σημαντικές θα σας κάνει ο άνθρωπος σας. Ούτως ή άλλως καιρό τώρα ζητούσατε να σας λύσει απορίες και να σας μιλήσει για το μέλλον σας.

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτική Λενορμάν για τη Δευτέρα (6/5/19)

Τοξότης: Ψάχνοντας λίγο περισσότερο, θα βρείτε όλα αυτά που έχουν συμβεί στο ερωτικό παρελθόν του ατόμου που αγαπάτε, και μάλλον θα εκπλαγείτε πολύ. Αιγόκερως: Οι συνθήκες που ζείτε με τον άνθρωπο σας, είναι μόνο καλές πια. Τώρα μπορείτε να βρείτε και τα καλύτερα στα εργασιακά σας, που θα συμπληρώσουν την ευτυχία σας. Υδροχόος: Προσωπικά καλέσματα θα έχετε από κάποια πρώην ερωτική σας ιστορία, που θα σας κάνει να φέρετε στο τραπέζι των συνομιλιών, μια επανασύνδεση. Ιχθείς: Μέσα στον χώρο της εργασίας σας, υπάρχουν άτομα που ίσως και να μην σας συμπαθούν τόσο πολύ. Τώρα θα πρέπει να δείξετε και το διπλωματικό σας ταλέντο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments