Διεθνή

Serial Killer στην Κύπρο: Έκλαιγαν οι πυροσβέστες όταν βρέθηκε η βαλίτσα με την 8χρονη

Serial Killer στην Κύπρο: Έκλαιγαν οι πυροσβέστες όταν βρέθηκε η βαλίτσα με την 8χρονη
Serial Killer στην Κύπρο: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, ο οποίος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές έζησαν οι πυροσβέστες.

Serial Killer στην Κύπρο:  Τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι πυροσβέστες κατά την εύρεση αλλά και την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη, στην οποία πέταξε κάποια από τα θύματά του ο «Ορέστης», περιέγραψε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κύπρου Μάρκος Τράγκολας. Σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο ΡΙΚ ο κ. Τράγκολας ανέφερε ότι κατάλαβαν ότι επρόκειτο για τη δεύτερη βαλίτσα θανάτου, αφού όταν το Sonar χτύπησε, όπως είπε πάνω της, υπήρξε ταλάντευση και άρχισαν να βγαίνουν φυσαλίδες από το νερό.

«Δεν γνωρίζαμε το μέγεθος της βαλίτσας και όταν κατέβηκε κάτω ο δύτης, ο οποίος δεν έχει ορατότητα, αλλά δια της αφής ανιχνεύει. Ωστόσο, έχουμε συνεχή συνομιλία μαζί του και βλέπουμε κάποιες θολές κινήσεις που κάνει» είπε. Κκαι συνέχισε: «μόλις μας επιβεβαίωσε ότι ήταν βαλίτσα, η επόμενη ερώτηση που του κάναμε ήταν για το μέγεθος της βαλίτσας και εκείνος μας απάντησε ότι είναι περίπου 50 επί 50 εκατοστά. Αμέσως, καταλάβαμε ότι επρόκειτο για το μωρό».

Ο κ. Τράγκολας συνέχισε λέγοντας «καταλαβαίνετε τα συναισθήματα που είχαμε από αυτή την πληροφορία που μας έδωσε». Όπως χαρακτηριστικά είπε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής, είδε τον Ισπανό χειριστή του sonar να δακρύζει, προσθέτοντας ότι τότε κατάλαβε πως είχαν δίπλα τους έναν σωστό συνεργάτη με αισθήματα. «Κάνουμε όλοι ό,τι περνά από το χέρι μας για να εκπληρώσουμε αυτό το έργο», κατέληξε ο κ. Τράγκολας.

Εν τω μεταξύ με ανάρτησή του στο Facebook, το βράδυ της Δευτέρας, o κ. Τράγκολας ευχαρίστησε τους πολίτες για τα καλά τους λόγια «που πολλές φορές είναι υπερβολικά». Ο κ. Τράγκολας, ο οποίος σε τρεις μήνες συνταξιοδοτείται, υπογράμμισε ότι «θα το παλέψω μαζί με όλους τους συνεργάτες μου μέχρι τέλους με κάθε σοβαρότητα, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα … γι’ αυτά τα πλάσματα του Θεού που αναζητούμε. Χρειάζεται υπομονή απ’ όλους. Ο τόπος μας μέσα από αυτή την κρίση πρέπει να βγει νικητής.. και θα βγει!».

«Ορέστης» όπως… Ορφέας – Στην Κύπρο συνδέουν τον serial killer με αυτόν της σειράς «Το Τατουάζ»

Παράπονα για τη δραματική σειρά «Το Tατουάζ» έγιναν στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου τις τελευταίες μέρες και γι’ αυτό ευθύνεται η υπόθεση του serial killer της Κύπρου με το όνομα «Ορέστης», όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ. Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται ότι μπέρδεψε τη μυθοπλασία με την πραγματική ζωή και πολλοί θεατές ζητούν από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης την άμεση διακοπή τής σειράς «Το Τατουάζ», που μεταδίδεται από τον Alpha Κύπρου.

Πρωταγωνιστής στη δημοφιλή σειρά, η οποία προβάλλεται τα τελευταία δύο χρόνια και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και στο κοινό της Ελλάδας, έιναι ένας serial killer γυναικών. Ο Ορφέας, τον οποίο υποδύεται στη σειρά ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ένας μανιακός δολοφόνος κατ’ εξακολούθηση και στόχος του είναι οι άπιστες γυναίκες.

Δεκάδες πολίτες έχουν τηλεφωνήσει στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης και έχουν καταγγείλει ότι το κοινό επηρεάζεται αρνητικά από τη δραματική εξέλιξη της σειράς, συνδέοντας τους τηλεοπτικούς φόνους του Ορφέα με τα γεγονότα των ημερών. Οι πολίτες θεωρούν πως και μόνο η παρακολούθηση της σειράς «Το Τατουάζ» αυτομάτως φέρνει στο μυαλό τον serial killer της Κύπρου.  Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει… εμπνευστεί και από τη δραματική σειρά, την οποία υπογράφει η Ελληνίδα σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου.

Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, καθηκόντως, οφείλει να εξετάσει κάθε παράπονο που λαμβάνει από τους πολίτες, παρόλο που σέβεται το δικαίωμα του δημιουργού και δεν παρεμβαίνει σε σενάρια – κάτι που θεωρεί λογοκρισία – γι’ αυτό και ενεργεί αναλόγως στο πλαίσιο της νομοθεσίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments