Lifestyle

Eurovision 2019: Η πρώτη πρόβα για το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού (vid)

Eurovision 2019: Η πρώτη πρόβα για το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού (vid)
Eurovision 2019: Η Ολλανδία είναι το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού και ήδη έχει κάνει τις πρώτες πρόβες για την εμφάνιση της.

Μπορεί εδώ τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα, ωστόσο η Eurovision 2019 έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί, σύμφωνα με τους ειδικούς. Το φετινό φαβορί δεν είναι άλλος από τον Duncan Lawrence της Ολλανδίας, ο οποίος σκοπεύει να μαγέψει τα πλήθη με το τραγούδι «Arcade».

Ο εκπρόσωπος των Ολλανδών έκανε το μεσημέρι της Τρίτης την πρώτη του πρόβα επί ισραηλινού εδάφους, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Eurovision 2019: Ολλανδία το απόλυτο φαβορί

Ο Ντάνκαν ντε Μούρ (γεννημένος στις 11 Απριλίου 1994), γνωστός επαγγελματικά σαν Ντάνκαν Λόρενς, είναι Ολλανδός τραγουδιστής που θα εκπροσωπήσει την Ολλανδία στη Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.Ο Λόρενς ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα στην Ακαδημία του Ροκ στο Τίλμπουρχ, παίζοντας σε πολλές μπάντες στο σχολείο.

Αποφοίτησε από το σχολείο το 2017. Συμμετείχε στην πέμπτη σεζόν του The Voice of Holland, με μέντορα την Ίλσε ΝτεΛάνγκε. Μαζί με τον Τζιχάντ Ραχμούνι, έγραψαν το τραγούδι «Closer» για το ντουέτο TVXQ στο άλμπουμ New Chapter #1: The Chance of Love.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments