Lifestyle

Eurovision 2019: Οι λεπτομέρειες της εμφάνισης της Κατερίνας Ντούσκα (vid)

Eurovision 2019: Οι λεπτομέρειες της εμφάνισης της Κατερίνας Ντούσκα (vid)
Eurovision 2019: Έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα.

Eurovision 2019: Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις συμμετοχές Ελλάδας και Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού. Ο Γιάννης Πουλόπουλος, αναφέρθηκε στην παρουσία της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα στις πρώτες τους πρόβες στο Τελ Αβιβ, τονίζοντας πως όσα είδαμε σε πρώτη φάση, ήταν μόλις το 10% της συνολικής εμφάνισης τους. Παράλληλα, μίλησε για το μεγάλο μπαλόνι που θα παίξει ρόλο στην παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού.

“Στα πλάνα έχουμε δει μόλις το 10% της εμφάνισης. Η Τάμτα θα εμφανιστεί με αυτό ακριβώς το ρούχο, παρά το πρόβλημα που είχε με τη μέση της. Η έκπληξη δεν θα είναι μόνο το σκίσιμο στα ρούχα. Το Replay που λέει τρεις φορές στο ρεφρέν θα το δούμε ως οπτικό εφέ στην οθόνη, είναι το πολύ εντυπωσιακό στοιχείο του τραγουδιού.

Eurovision: Νέες λεπτομέρειες για την εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής

Σε κάθετες LED οθόνες θα εξαφανίζονται και θα εμφανίζονται οι χορευτές. Στη μέση του τραγουδιού θα εμφανιστεί μια λευκή πασαρέλα πάνω στην οποία θα περπατήσει η Τάμτα.

Στην ελληνική συμμετοχή υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μπαλόνι το οποίο η μία χορεύτρια θα το πετάξει στο κοινό από τα πρώτα δευτερόλεπτα του τραγουδιού. Στο φινάλε εμφανίζεται ένας ολάνθιστος κήπος κι εκεί οι δύο χορεύτριες θα κάνουν κινήσεις ρυθμικής γυμναστικής με τις κορδέλες.

Επειδή υπάρχουν πολλές παράλληλες δράσεις, έχουν ζητήσει να βγαίνουν καθαρά τα πλάνα και να υπάρχει μία ροή που θα παραπέμπει σε βίντεο κλιπ”,ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments