Μedia

MasterChef: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (vids)

MasterChef: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (vids)
Τελευταίοι επτά στην κουζίνα του MasterChef και ένα ακόμα Mystery Box τους περίμενε στους πάγκους τους.

Τελευταίοι επτά στην κουζίνα του MasterChef Στο επεισόδιο της Δευτέρας ένα Mystery Box τους περίμενε στους πάγκους τους. Από αυτό το Mystery Box, ο δημιουργός του καλύτερου πιάτου έχει το πιο σοβαρό πλεονέκτημα μέχρι τώρα, καθώς δεν μαγείρεψε στο τεστ δημιουργικότητας και πέρασε απευθείας στην εξάδα. Νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Μπάρκας, ο οποίος επέλεξε και τα βασικά υλικά των παικτών για το επόμενο τεστ.

Το Τεστ Δημιουργικότητας  καθόρισε τους τρεις πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση. Τρεις καλοί μάγειρες θα χρειαστεί να διασταυρώσουν τα μαγειρικά τους ξίφη στην υψηλών προδιαγραφών αυριανή δοκιμασία αποχώρησης. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι, λοιπόν, που δεν τα κατάφεραν και αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Ζαχίρ Γιαβαρί, Παντελής Βούρος και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (7/5/19)

Ο Μανώλης έκανε επική γκάφα

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Μπάρκας ανακοινώθηκε από τους κριτές ως ο νικητής της διαδικασίας του Mystery box. Ο παίκτης του MasterChef 3 είχε λοιπόν την ευκαιρία να επιλέξει υλικά για κάθε παίκτη, κάτι το οποίο τρομοκράτησε προς στιγμήν τον Μανώλη. Ο Μανώλης, μιλώντας στην κάμερα άρχισε να τραγουδά το τραγούδι που είχε συνθέσει ο Μίκης Θεοδωράκης «Όταν σφίγγουν το χέρι» και παραποιώντας τους στίχους του Γιάννη Ρίτσου, ανέφερε: «Θα τρίζουν και τα κόκαλα του Μίκη στον τάφο». Μάλιστα μετά την γκάφα του, ο Μανώλης είπε: «Ο Μίκης είναι πολύ ζωντανός και ελπίζω να μην βλέπει MasterChef γιατί τον σκοτώσαμε και σκοτώσαμε και τα τραγούδια του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments