Μedia

One TV: Γιατί το κανάλι προβάλλεται μόνο διαδικτυακά

One TV: Γιατί το κανάλι προβάλλεται μόνο διαδικτυακά
One TV: Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη ξεκίνησε το πρόγραμμα του διαδικτυακά. Πότε θα πάρει την τηλεοπτική άδεια.

One TV: Πριν λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα το νέο κανάλι, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη. Η οργάνωση και η ποιότητα των εκπομπών είναι τέτοια που δεν θυμίζει διαδικτυακή συχνότητα. Το κανάλι αναμένεται να πάρει κανονικά άδεια πανελλαδικής εμβέλειας μόλις ξεπεραστεί ένα πρόβλημα που υπάρχει.

Αυτό δεν έχει να κάνει με κάποια έλλειψη στον φάκελο της Alter Ego. Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης γνωστοποίησαν ότι πλέον θα εργάζονται μόνο εντός του ωραρίου. Δεν θα κάνουν δηλαδή υπερωρίες μέχρι να εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση που τους είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση.

One TV: Η καθυστέρηση από το ΕΣΡ

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν καθυστέρηση καθώς οι υποθέσεις στο ΕΣΡ είναι πάρα πολλές και η υπερωριακή εργασία μόνιμο καθεστώς. Κάπως έτσι το κανάλι Μαρινάκη είναι δύσκολο να πάρει την άδεια μέσα στον Μάιο.

Θυμίζουμε ότι από τότε που το κανάλι βγήκε στον αέρα εκπέμπει καθημερινά οκτάωρο πρόγραμμα μέσω του διαδικτύου και μόνο. Ο νέος προγραμματισμός αναφέρει ότι όλα θα είναι έτοιμα με την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν 2019-20. Δηλαδή το προσεχές φθινόπωρο και πριν γίνουν οι βουλευτικές εκλογές.

To One Tv μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά το πρόγραμμα του καναλιού στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments