Πολιτική

Ψαριανός: Όταν έλεγε «εγώ στη Νέα Δημοκρατία; Μην τρελαθούμε» (vid)

Ψαριανός: Όταν έλεγε «εγώ στη Νέα Δημοκρατία; Μην τρελαθούμε» (vid)
Ο Γρηγόρης Ψαριανός έδωσε τα χέρια με τη Νέα Δημοκρατία κόντρα σε αυτά που έλεγε πριν λίγο καιρό.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός ανακοίνωσε πως έδωσε τα χέρια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών. Ο γνωστός δημοσιογράφος στο πρόσφατο παρελθόν είχε τονίσει ότι δεν πρόκειται να πάει ποτέ στο συγκεκριμένο κόμμα.

Ο Ψαριανός είχε βρεθεί στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΪ. Τότε είχε δεχτεί ερώτηση για το αν θα πήγαινε ποτέ στη Νέα Δημοκρατία. Η απάντηση του τότε έμοιαζε αφοπλιστική. Είχε τονίσει ότι θα έκανε κάτι τέτοιο μόνο αν είχε τρελαθεί.

Γρηγόρης Ψαριανός: “Έφυγα από το Σύριζα για να πάω στη Νέα Δημοκρατία;”

Στις 9 Ιουνίου του 2016, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και αφού καταφέρθηκε εναντίον της κυβέρνησης, στη συνέχεια απάντησε για το αν θα πήγαινε στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Έφυγα από τον ΣΥΡΙΖΑ για να πάω στη Νέα Δημοκρατία; Μην τρελαθούμε τώρα”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γρηγόρης Ψαριανός γίνεται αντικείμενο συζήτησης για τις αλλαγές που κάνει στα κόμματα. Θυμίζουμε ότι εξελέγη βουλευτής Β’ Αθηνών, στις εκλογές του 2007 και του 2009 με τον ΣΥΡΙΖΑ, του 2012 με τη Δημοκρατική Αριστερά και του 2015 με το Ποτάμι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments