Video

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη σύλληψη του πατέρα της (vid)

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη σύλληψη του πατέρα της (vid)
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη σύλληψη του πατέρα της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναφέρεται στα όσα έγιναν. Μάλιστα, δηλώνει πως ο πατέρας της είναι αθώος και περιγράφει πώς βίωσαν αυτή την περιπέτεια.  Αναφέρεται και στη μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη, και περιγράφει τη στιγμή που έμαθε από τον πατέρα της πως η μεγάλη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή. Μάλιστα, ο θάνατος της έφερε τα πάνω κάτω στην οικογένεια.

Παράλληλα θυμάται τα παιδικά της χρόνια συνειδητοποιώντας πως η οικογένειά της δεν ήταν όπως όλες οι άλλες, γεγονός που την κάνει υπερήφανη. Ακόμα, εξηγεί για ποιο λόγο υποστηρίζει τη σχέση του πατέρα της με τη Νατάσα Καλογρίδη. Ωστόσο προχωρά και σε μια αποκάλυψη για την αδερφή της, Μάρθα, αναφέροντας πως οι σχέσεις τους δεν είναι και τόσο καλές.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα”.

  • Ποιο ήταν το πρώτο της σχόλιο όταν είχε συλληφθεί ο πατέρας της

Με μια κινέζικη παροιμία και με γνωμικά όλο νόημα σχολίασε την σύλληψη του πατέρα της η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Αρκετές ώρες μετά την χθεσινή σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έξω από κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, για την γνωστή υπόθεση της «μαφίας των φυλακών», η κόρη που απέκτησε ο γνωστός ποινικολόγος με την Ζωή Λάσκαρη έλυσε την σιωπή της με Instastory.

Ειδικότερα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανάρτησε μια κινέζικη παροικία η οποία λέει «Μην κάνεις όλα όσα μπορείς, μην ξοδεύεις όλα όσα έχεις, μη πιστεύεις όλα όσα ακούς και μη λες όλα όσα ξέρεις».

Στη συνέχεια, σε δεύτερο μήνυμά της, έγραψε «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω» και την αγγλική φράση «απλώς να θυμάστε ότι όλα αυτά είναι προσωρινά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments