Αθλητισμός

ΕΣΑΚΕ: Συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ

ΕΣΑΚΕ: Συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ
Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο συγκάλεσε ο ΕΣΑΚΕ, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Basket League.

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο συγκάλεσε ο ΕΣΑΚΕ, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Basket League. Όπως ενημέρωσε ο Σύνδεσμος, αύριο Πέμπτη (9/5) με ώρα έναρξης τις 16:00 στα γραφεία του EΣΑΚΕ θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις και την λήψη αποφάσεων για την συνέχεια του Πρωταθλήματος. Η απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να μην αγωνιστούν οι «πράσινοι» στο σημερινό (8/5) ματς με την Κύμη έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις, με την κατάσταση να είναι πλέον οριακή, καθώς υπάρχουν παράπονα απ΄ όλες τις ομάδες της Α1.

Ό,τι συζητηθεί και αποφασιστεί στο έκτακτο Δ.Σ αναμένεται να γνωστοποιηθεί στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ενώ αν δεν πέσουν οι τόνοι, τότε το ενδεχόμενο να αναβληθούν τα πλέι οφ είναι πιο ορατό από ποτέ.

  • Βασιλειάδης: «Κανείς δεν μπορεί να υποκύψει σε εκβιασμούς»

Μετά την επίσημη τοποθέτησή του το πρωί της Τετάρτης (8/5), ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα μελανά συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ιστιοπλοϊας της κατηγορίας FINN που θα διεξαχθεί το διάστημα 10-18 Μαΐου στο «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας». «Κανείς δεν μπορεί να υποκύψει σε εκβιασμούς,» επισήμανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Συγκεκριμένα, στο Γιώργο Βασιλειάδη τέθηκε η εξής ερώτηση: «Εδώ είναι το φωτεινό μέρος του αθλητισμού και το σκοτεινό είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Ποιος θα κερδίσει: ο αθλητισμος ή οι εκβιαστές;» Ο υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε: «Προφανώς, ο αθλητισμός θα κερδίσει. Ήμασταν ξεκάθαροι. Είναι σαφές ότι κανείς δεν μπορεί να υποκύψει σε εκβιασμούς. Τα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ είναι γνωστά. Εγινε συνάντηση υπό τον ΕΣΑΚΕ και τους θεσμικούς φορείς και περιμένουμε την πρωτοβουλία τους».

Εν συνεχεία, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου πως «επιλέχθηκα, ως σύγχρονη Ιφιγένεια, να θυσιαστώ», η οποία περιέχεται στην επιστολή προς την ΚΕΔ και με την οποία ο Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ Ολυμπιακός-Προμηθέας, στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Βασιλειάδης αρκέστηκε να απαντήσει: «Όλοι κρίνονται!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments