Αθλητισμός

Μέσι: Έκλαψε στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό

Μέσι: Έκλαψε στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό
Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ.

Απαρηγόρητος ήταν ο Λιονέλ Μέσι μετά τη συντριβή της Μπαρτσελόνα με 4-0 από τη Λίβερπουλ που επέφερε τον αποκλεισμό – σοκ από τη συνέχεια του Champions League.  Σύμφωνα με τον «Guardian», ο Αργεντινός δεν άντεξε την οδύνη και ξέσπασε σε λυγμούς στα αποδυτήρια του «Άνφιλντ», όντας φανερά στεναχωρημένος για τη νέα αποτυχία των «μπλαουγκράνα» να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τον 31χρονο αμέσως μετά τη λήξη, καθώς ακολούθησε η δριμεία κριτική που δέχθηκε από την διεθνή και ιδίως καταλανικό Τύπο, με αποκορύφωμα τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως ο Μέσι δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας κατά την αποχώρησή τους από το στάδιο, καθώς επιλέχθηκε για το ντόπινγκ κοντρόλ.

Μέσι: Επεισόδιο με οπαδούς της Μπαρτσελόνα στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ

Όλοι πίστευαν ότι η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι θα προκριθούν εύκολα στον τελικό του Champions League, μετά το 3-0 στο Καμπ Νόου. Οι πιθανότητες, εξάλλου, δεν ήταν με το μέρος της Λίβερπουλ, η οποία αναζητούσε ένα θαύμα στο «Άνφιλντ». Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 4-0 των Καταλανών σ’ ένα ποδοσφαιρικό έπος, πετώντας τους εκτός διοργάνωσης. Όπως ήταν λογικό, ο αποκλεισμός αυτός έφερε τεράστια απογοήτευση στις τάξεις της Μπαρτσελόνα.

Ο τρόπος που ήρθε αυτή η ανατροπή σε συνδυασμό με τον περσινό παρόμοιο αποκλεισμό από τη Ρόμα, καταρράκωσε άπαντες στους «μπλαουγκράνα». Μάλιστα, λόγω της «τραγωδίας» των Καταλανών, συνέβη και κάτι… κοσμοϊστορικό. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την εφημερίδα «Mundo Deportivo», υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και οπαδούς της Μπαρτσελόνα κατά την αποχώρηση του από το αεροδρόμιο του Λίβερπουλ.

Όπως αναφέρεται, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν ο τελευταίος παίκτης της ισπανικής ομάδας που έφτασε στο αεροδρόμιο, γύρω στις 00:00 τοπική ώρα. Κι αυτό γιατί χρειάστηκε να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ. Την ώρα που έφτασε λοιπόν, ο 31χρονος αστέρας, μερίδα οπαδών της Μπαρτσελόνα, εμφανώς στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι από την τεσσάρα και τον αποκλεισμό, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Ο Μέσι είχε κατεβασμένο το κεφάλι και δεν είπε τίποτα σε κανέναν του.

Παρόλα αυτά, στο ρεπορτάζ της η ισπανική εφημερίδα, αναφέρει ότι υπήρξαν και οπαδοί που χειροκρότησαν τον Αργεντινό.  Άλλωστε, ο ίδιος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να στείλει την ομάδα του στον τελικό. Απλά, όπως και ολόκληρη η Μπαρτσελόνα και ο ίδιος «λύγισε» μπροστά στην πίεση του «Άνφιλντ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments