Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα με Κουλιμπαλί

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα με Κουλιμπαλί
Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Κουλιμπαλί και περιμένει.

Το θέμα του Ουσμάν Κουλιμπαλί εξακολουθεί να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γάλλος ναι μεν ισχυρίζεται πως δεν πρόκειται να παραμείνει στο τριφύλλι, όμως ακόμα δεν έχει βρει στο εξωτερικό την πρόταση που θέλει. Ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει ανανέωση της συνεργασίας στον Κουλιμπαλί, με τον παίκτη να μην έχει απαντήσει ακόμα.

Οι πράσινοι δίνουν 230.000 ευρώ στον παίκτη ετησίως, με τον ίδιο να αναζητεί συμβόλαιο που φτάνει τις 300.000 ευρώ, αλλά ακόμα δεν έχει βρει αυτό που θέλει. Το ίδιο συνέβη και πέρσι, με τον παίκτη και τότε να ψάχνει ομάδα για να αποχωρήσει, αλλά να μη βρίσκει και τελικά να παραμένει στον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” βέβαια δεν ανεβαίνουν ούτε ευρώ, αλλά όσο ο παίκτης δεν βρίσκει αυτό που θέλει, αυξάνονται οι πιθανότητες να παραμείνει. Σύμφωνα πάντως με την “Πράσινη”, ο Κουλιμπαλί έλεγε τις τελευταίες μέρες στους συμπαίκτες του ότι φεύγει και δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Και πράγματι το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό. Ακόμα και αν βρει μια πρόταση με λιγότερα λεφτά από αυτά που ζητάει αυτή τη στιγμή.

Στον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα τις συζητήσεις τόσο με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Δώνη, όσο και με αυτούς στους οποίους επιθυμούν να αναπροσαρμόσουν τα συμβόλαια. Η πρώτη κουβέντα αναμένεται να γίνει με τον Αντονί Μουνιέ, ο οποίος δε βρίσκεται στα πλάνα του Δώνη και έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Θα ακολουθήσουν κουβέντες με τον Άλτμαν, τον Τζανδάρη και τον Οικονόμου, οι οποίοι επίσης είναι εκτός πλάνων του Έλληνα προπονητή, ενώ ο Νταμπίζας θα μιλήσει με τους Κουρμπέλη, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη για επέκταση των συνεργασιών μαζί τους. Τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2020.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments