Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: «Υπάρχει ενδιαφέρον για Ζιλμπέρτο»

ΠΑΟΚ: «Υπάρχει ενδιαφέρον για Ζιλμπέρτο»
Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ζιλμπέρτο Μοράες στάθηκε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Την περίπτωση του Ζιλμπέρτο Μοράες εξακολουθεί να παρακολουθεί ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος μίλησε σε ΜΜΕ της Βραζιλίας. To ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον παίκτη είχε γίνει γνωστό πριν από λίγες μέρες από δημοσιεύματα ιταλικών ΜΜΕ. Ο Ζιλμπέρτο Μοράες ανήκει στην Φιορεντίνα και αγωνίζεται με τη φανέλα της Φλουμινένσε, με τη μορφή δανεισμού από τους βιόλα, μετρώντας συνολικά 23 συμμετοχές με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή μιλώντας στην ιστοσελίδα «netflu.com.br», τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ωστόσο καμία απόφαση δεν πρόκειται να ληφθεί αν δεν είναι ενημερωμένη και σύμφωνη η Φλουμινένσε. Παράλληλα, αναφέρεται η ότι ομάδα από τη Βραζιλία, έχει βάλει προτεραιότητα την αγορά του ποδοσφαιριστή, έναντι 3,5 εκ. ευρώ, κάτι που μπορεί να ενεργοποιήσει μέχρι της 31 Δεκεμβρίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η Φλουμινένσε για να απελευθερώσει τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να γίνει η καταβολή της αποζημίωσης.

Ο Ζιλμπέρτο Μοράες γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1993 στο Ρίο της Βραζιλίας και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μποταφόγκο, όπου έμεινε για μια τετραετία (2011-2015), με έναν ενδιάμεσο δανεισμό στην Ιντερνασιονάλ (2014). Ανήκει στην Φιορεντίνα από το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός κατά σειρά στις Ελλάς Βερόνα, Λατίνα, Βάσκο Ντα Γκάμα και Φλουμινένσε. Στην τελευταία αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι και σήμερα, μετρώντας 21 εμφανίσεις, με 3 γκολ και 3 ασίστ.

Το συμβόλαιο του 26χρονου Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και όπως τονίζει το δημοσίευμα δεν υπάρχει διάθεση από την Φιορεντίνα να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments